Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Kedves Hermess!
2013. június 05. szerda, 0:59 | Aditi   Előzmény

Én is örülök, hogy ismét megjelentél a színen!

Köszi, ezzel nem mondtál újat, és nem is válaszoltál. :)

Az élet majd pontot tesz a dologra, mert a következő bevonzásom, olyan érzésem van, meg fogja mondani, hogy létezik e olyan pasi, akiről itten említetted, hogy te se találkoztál vele, de lehet hogy van.....

(Nem valami biztató.)

Mert már annyira elegem van a többiekből, hogy nehéz leírni. Jelen pillanatban abszolút úgy érzem, még egyedül lenni is jobb, mint ilyen koloncokat cipelni. Pedig abszolút nem egy magányos farkas típus vagyok, semmilyen értelemben. Ez már a vég... És egyenlőre még a bepókhálósodott savanyú-uborkát sem lehet rám-ragasztani jelzőként, de eléggé kellene sietnie annak a nem létező pasinak, hogy ez ne is történjen meg...... Mert már ágyba bújni sincs kedvem ezekkel a kisfiúkkal.... :(

Végigjártam a dolgot tetőtől talpig, vajon mire alkalmasak, nos az alsó régiók elég sokuknál jól működött. Voltak akik táncolni is tudtak. :) Feljebb nem sok. De nekem ebből elegem van.

Ebből a mátrixból adódólag, amit te is jellemeztél fentebb, kedves Hermess, nem látom, hogy teljesülhetne a kedves kívánságod, miszerint "Őszintén kívánom lányok, hogy sikerüljön Mindenkinek hozzá illő Társat találni, és nekünk férfiaknak magunknak is, viszont!"....?

Odafele még csak-csak, ha valami Isteni csoda folytán sikerül odavonzani egy megfelelő hímet a fejlett nőhöz, talán ha elég fejlett melléáll az univerzum, és ha nincs, gyárt egy új Ádámot :) :). De visszafelé??? Hogy is találhatna egy fejletlen férfi társat magának, amikor számára (önmaga miatt) semmi nem lehet elég jó?????

na ezen kellene elgondolkodni, kedves uraim! Talán segít a fejlődésben.....

Remélem, még mielőtt megöregszem részem lehet abban az örömben, hogy a férfiak is belehúznak és bebizonyítják, hogy végső soron azért őket teremtette meg az Isten elsődjére.... És még többet hoznak ki ebből a fejlődés dologból, mint mi, "bűnös" asszonyok.... :))))))))))

Hát, ha ez nektek egyszerű? Nekem nem egyszerű várni, az már biztos. És mire megtanulom a türelmet, annyira fejlett leszek :), hogy megint csak sírva nézek vissza a Parnasszus magaslataiból :)))). Úgyhogy húzzatok bele!!

Namaste