Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Bepasiztam! :-)
2008. augusztus 29. péntek, 20:23 | G. Anita (útkereső)

A Párkapcsolati tanfolyam óta sokkal lazább lettem, félelemmentes, az önbizalmam is kezd helyrelendülni, és végre tényleg érzem azt, hogy nő
vagyok. Mondjuk ehhez le kellett ásni magamban mélyre, de végre előjött az igazi énem, amit régen eltemettem magamban. Te is mondtad a tanfolyamon, hogy az emberek manapság semlegesen léteznek, nem elég nőiesek, vagy nem elég férfiasak. Én is így éreztem ezt magammal, hiányzott valami belőlem, de most valahogy átlendültem egy ponton és nagyon jól érzem így magam. És azt hiszem már nem is hazudok magamnak. Szerintem nagyrészt köszönhető ez az energiák áramoltatásának is.
Bepasiztam, de nem ragaszkodok úgy a másikhoz, mint az előzőekben, tudom magam úgy adni, ahogy vagyok, sőt! Így sokkal jobban érzem magam.
Nagyon örülök, hogy voltam a tanfolyamodon, mert jó alapokat adott ahhoz, hogy úgy tudjam felfogni a kapcsolatokat, ahogy azok valójában vannak.
Nem fojtok el magamban már semmit, (és ez nagy változás az előzőekhez képest, mert igencsak régóta bezárkóztam már), (plussz próbálok nem hazudni magamnak), a visszajelzések pedig nagyon jók, és ez újabb
önbizalmat ad.

Légy jó!

És köszi mindent! Valamint további sok sikert a sok embernek segítő munkádhoz!