Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hóhelyzet = katasztrófa?
2013. március 21. csütörtök, 12:26 | Cang (útkereső)

Tisztelettel egyet értenék Michaelita-val, abban a tekintetben, hogy ez az egész csak akkor katasztrófa, ha úgy akarjuk felfogni. Télen sokat közlekedtem elhavazott és hófúvásos utakon, és egyáltalán nem volt rossz élmény. Driftelgetni a kanyarokban, segíteni a másik embereknek, kiásni az árokból a kicsúszkált kollégákat, elakadt nyerges vontatót tuládozni tizedmagammal szép és emlékezetes dolgok, örömmel gondolok vissza rájuk.

A téli autókázásnak megvannak a maga feltételei, egy megbízható autó, hólánc, hólapát, vaslapát, téli gumik, tele tank, vontató kötél, kellő téli rutin, és így tovább, de ezekkel együtt egész élvezhető dologról van szó. (könnyed szemléletem persze nem jelenti azt, hogy ne éreznék együtt azokkal, akik összetörték magukat, vagy hozzátartozójuk megsérült)

Mit jelent ez az számomra az ilyen időjárás? →
Azt hogy elhamarkodott és naiv tett volt február végén lemosni és mélyre eltenni a hólapátot. A pesti kollégák nem tudtak lejönni sopronba, én dolgoztam helyettük is, de legalább nem voltak láb alatt.

Mit váltott ki belőlem a katasztrófa helyzet →
szerintem ez csak apró érdekesség volt, a katasztrófa nem itt kezdődik

Milyen érzések merültek fel bennem embertársaim vagy a saját szenvedésem kapcsán?→
Március eleje óta attól volt hangos a sajtó hogy havas idő lesz 15-én és környékén. Aki ennek ellenére elindult, főleg nyári gumikkal, az I.J. A sérülteknek mielőbbi javulást kívánok, az elhunytaknak a következő inkarnációig kellemes időtöltést a felsőbb (vagy alsóbb) síkokon. Én magam nem szenvedtem egy percig sem.

Hogy mit okozna egy jó kis meteorit becsapódás? Full extrás dimenzió váltást, igazi testen kívüli élményekkel :-)