Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Számomra az időjárás akadályt jelent
2013. március 21. csütörtök, 8:19 | Domoszlai Katalin

ebben a formában, ahol a legmélyebb tanítás az, hogy sok kicsi bizony legyőzi a nagyot.

Télen-nyáron járok ki autóval Dániába, egészen eddig a télig sem meg nem süllyedtem és össze sem törtem eddig a kocsimat, na ezen a télen sikerült úgy megharagudnom a szalagkorlátra hogy kétszer is nekimentem :-) ... jeges úton, kialvatlanul...Hát igen, korlátok... Hóba, sárba sikerült megsüllyednem, húztak, toltak, segítettek. Egyedül nem ment.

Ezen a hétvégén el kellett volna indulnom, de maradtam.

Mégis megtapasztaltam, hogy a kicsi legyőzi a nagyot, beteg lettem, a vírusok gyengévé tettek.

Volt hát ágyban fekve időm megkeresni mi zavar odakint és mit tükröz idebent.

Először az zavart, egyes emberek posztolták a facebookon, megfigyeli őket a Belügyminiszérium :-)) Itt azt találtam, hogy nehezen fogadom el azt ahol tartok az irracionális félelmeim feloldásában.

Aztán zavart az, hogy olyan gyenge vagyok, nem tudok menni segíteni.

De a legjobban az zavart, hogy a kormány felelőtlen, hiányzik az előrelátás, hogy vigyázzanak az emberekre. Itt előző életbeli és a mostani életemben meghozott buta döntések sorát találtam, a tipikus kicsi hiba de jó nagy árat fizet érte az ember... Az előrelátás, az óvatosság, a szervezetlenség, a gondoskodás hiánya a felső vezetés részéről.
Volt mit feldolgoznom, nagyjából a helyére került, közben pedig megmutatkozott az ítéletidő pozitív oldala.

Mélyen meghatott, hogy az emberekbe ennyi jóság és segíteni akarás szorult, hogy mindegy, az úton rekedt magyar, szerb, vagy román.

Hogy itthon maradtam, itthon lehettem a fiam utolsó névnapján, amikor még együtt lakunk, süteményt sütve, mert költözik, elkezdi önálló életét, el kell engednem...

Hogy a kutyák is elkaptak valamit, ha ehhez az utazás stressze még hozzájön, valószínű elhúzódik és súlyosabb lefolyású lesz, mára nyoma sincs...

És még sok felfedezés, igazi zen élmények sora.

A magyarság központi tudatalattijába mélyen bevésődött ez a mondat:

"Meghalt Mátyás, oda az igazság!"

Ez a nép még mindig a megváltót várja. Megkapta tehát a tanítást, a kezében és a szívében ott az összefogás ereje. Ehhez már csak a tudatosság hiányzik, hogy maszkabál a pártok harca, a cél a megosztottság elérése, a gazdasági, hatalmi elitet a kormányváltások meg sem legyintik...

Március 15, ami arról szólt anno, hogy harcoltunk az osztrákok ellen és elbuktunk, most pedig ők önzetlenül segítenek... Hókotrókkal, segéllyel és propagandával. Mert igen, nagynak képzeljük magunkat és tudni véljük ki az ellenség :-)

De ha jön egy jófajta vírus :-) Vagy a hópihe... Milyen apró, milyen tökéletes forma. Ahogy ott a tömegekben rejlő erő, ami ha összefog, ha segíteni és nem rombolni akar csodákra képes.

Meteor szempontjából azt érzem, ha a pusztítás energiája ebben az álmunkban erősebb lesz, akkor pusztulhat az emberi faj. A dinók már így jártak, túl nagyok voltak.

Viszont tapasztaltam előző életes élmények feldolgozás során, hogy a kötődések a lelkeink között erősebbek, mint hogy egyetlen életre szóljanak, ezért akiket nem tudnék elengedni, pláne azok, akiknek negatív karma miatt tartozom, mi mind leszületnénk megint egy másik bolygóra, hiányzó tudásunkat ott pótolnánk, lelki megtisztulásunkat ott folytatnánk tovább.