Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Férfi Nöi szerepek
2013. március 19. kedd, 22:04 | u.erika

Kedves Cerveza´s!

Ez a blog most a feministákról szól ha jól értelmezem!?

De mi van azokkal a férfiakkal akik boldog örömmel adják át a párjuknak az öket megilletö úgynevezett férfi szerepet? ;)
Szerintem már túl kéne lépnünk ezeken a klasszikus férfi és nöi ideákon mert már a valóságban ez olyan erösen és megállíthatatlanul összekeveredett hogy inkább nem is kéne annyira foggal körömmel ragaszkodni hozzá hanem igyekezzünk meglátni hogy amifelé tartunk az milyen lehetöségeket rejt,mert lehet hogy az új életformánknak már a hagyományos nöi férfi szerepü családmodell már nem is felelne meg.
Én azt látom hogy összemosódnak ezek a nemi jellegek,mint külsöleg is és tulajdonságokban is.
Ahogy a nök ugynevezett férfiasodnak a férfiak éppúgy nöiesednek.Talán még jobban is mert ök a külsöségekben is jobban hangsúlyozzák ezt mint a nök.Most ha egy fiatal srác trendi akar lenni akkor már nöies.Most ez a divat... :(
De én mint nö inkább azt látom hogy a férfiak elnöiesedése az ami kényszeríti a nöket hogy férfiasak legyenek,és még ez is csak egy nézöpont ami igaz,de csak a teljes igazság egy része.

Mert erre tart az emberi fejlödés ha tetszik ha nem és senki nem hibás,vagy mindenki az...de bünbakok keresése és egymásra mutogatás helyett próbáljuk inkább elfogadni és azok lenni akik vagyunk.Emberek.

Erika Szeretettel!