Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Csodálatos képességek
2013. március 19. kedd, 19:11 | u.erika   Előzmény

Ùgy vélem a spiri biniszbe is csak úgy szállhatok be tisztességesen ha van valódi ,,portékám".
De az ,,emberek milliárdjai akiknek szükségük van a segítségre" nem biztos hogy rajtuk segít az önjelölt gyógyító beavatkozása ami a zavarosban való halászás,és nagyrészt sikeredik inkább az ártás.
Persze csábító lehetöség jövedelem szempontjából a spiri üzlet!Hiszen a csalókat csak nagyon csekély eséllyel éri el a törvény keze...és ha mégis nincs igazán következménye.
Persze a saját lelkiismerete...de aki hozzá nemértö létére a mások gyógyítását vállalja az bizonyára azon a tudati szinten van hogy fogalma sincs arról hogy mit müvel mert ha tudná akkor nem tenné mert látná hogy mekkorát árt ezzel elsösorban saját magának.

Hozzátenném még hogy persze lehet venni is tudást,amikor képzi magát az ember,de akkor azt a tudást illik továbbadni úgy hogy annak a forrását is megemlíti az ember,mert a másoktól szerzett tudás nem meggyözödésböl hanem csak hítböl ered,így nem is állhat biztos alapokon,és nagy égés ha egyszer kiderül hogy megdölt az elmélet... ;)
De felbecsülhetetlenül nagyobb értékkel bír az a tudás ami a tiszta forrásból ingyen kap az ember ha le tud csendesedni,és elvárások és kutakodás nélkül csak befogadja azt az informciót ami jön.
Na és persze születnek emberek olyan képességekkel akik valóban segítenek,de ök a szerényebbek...

Üdv!Erika