Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A lényeg szerintem...
2013. március 10. vasárnap, 14:40 | Látogató (útkereső)   Előzmény

"Másrészt meg valahogy valami olyasmit tapasztalok még - és nagyon szeretném, ha ebben megcáfolnátok!!::)) - hogy a férfiak nagy része valahogy a lelki és szellemi munkában felszínesebben dolgozik önmagán, nem megy annyira a dolgok mélyére, ebből következően az élet egyéb területein is jobban elfogadja a felszíniként kínálkozó megoldásokat, mert az mindig a kisebb ellenállás mentén, könnyebben elérhető.
Ugyanezen okból választanak sokan sokkal fiatalabb partnert maguk mellé (mert egyszerűbb okosnak mutatkozni egy fiatal nő mellett, mint dolgozni önmagán, vagy a kapcsolatán), s könnyebb megoldás a fiatal energiát felvéve bizonyítani, mint jobbá tenni egy nehézzé vált kapcsolatot."

Ez a lényeg, a férfiak nem hajlandók fejlődni! Gyengék, gyávák hozzá. Másodrendű szarságnak tekintenek minden lelki, szellemi dolgot, mert az érzelmi dolgokat gyerekkortól tiltják nekik! Beléjük van verve, hogy az érzéketlen, bunkó állat a férfias! Ezt a saját kedves szüleiktől tanulják meg. Ezért aztán ember legyen a talpán, aki el mer indulni az emberré válás útján. Mivel első lépésként el kell ismerni, hogy anyu/apu hülyeséget beszélt! :)