Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Katalin, Köszönöm válaszod, sok mindenre rávilágított
2013. február 27. szerda, 18:39 | tanika   Előzmény

Kedves Katalin,
Köszönöm válaszod, sok mindenre rávilágított dolgokban. A kérdések betaláltak.
Igazából, ami éppen van, sosem jó. A nagy lelkesedéseket mindig kiégés követi.
Mindig új dolgokra vágyom, főleg tanulni, tágítani a tudásomat, ismereteket szerezni. Talán ennek az ikrek aszcendensem is az oka. Bár leginkább autodidakta módon tanulok..
Vonz, hogy megismerjem önmagam, az emberi lélek megismerése minden oldalról megközelítve, hogyan lehet teljes értékű emberré válni, gyógyulni.
Talán azt hiszem, hogy a hivatásban lehet kiteljesedni, de lehet, hogy ez csak egy téves illúzió, mert magamban kell a teljességet elsődlegesen megtalálnom, de azt nem könnyű.
Az ego tényleg bele tud kapaszkodni dolgokba, ezt érzem is magamon.
A belső bölcsességemet egyszerűen nem érzem, nem hallom meditációkban. Próbáltam többször, de semmi nem jön.
Amit a sirály csomagokból rendszeresen csinálok, szívnyitás meditáció, önelfogadás, őszinteség növelése, felelősség vállalása, valamint most ráálltam a múltbeli dolgok tisztogatására, mert ott rengeteg tisztítani való van. A sok kudarc miatt. Tervezem a belső gyermek gyógyítását is, de ahhoz még nincs meditációm.
Még nem érzem az igazi vágyam, csak annyi tisztult le, hogy minden olyan dolog érdekelne, amiben ott a lelki fejlődés lehetősége vagy a tanulás lehetősége is egyben, és anyagilag is kifizetődő. De ilyet még nem találtam..:)