Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Azt, hogy egy szép mese. :) Amúgy ezt asszem tudom melyik pasi
2013. január 31. csütörtök, 18:58 | Aditi   Előzmény

Azt, hogy egy szép mese. :)

Amúgy ezt asszem tudom melyik pasi írogatja, elég beteg. Sok mindent elolvastam a szóvirágaiból.

Szép lenne ha így lenne, de hát melyik királylány az, aki kedvesen és mosolyogva megöregszik inkább a tornyában, mert egy királyfinak sem sikerült odatalálni. Mindent felfalta a sárkány, meg megsütötte a gonosz boszi. :)

Engem tökéletes királylánynak nevelt anyám és mindig szépen vártam a soromra a parkett szélén, és táncoltam mindenkivel, tisztességesen, türelmesen és nagyon jól. És élveztem is. De alig akadt, aki partnerem tudott lenni legalább tudásban a táncban. És az az életben, a szerelemben is így volt. :)

Aztán rájöttem, ha így folytatom, sohasem talál rám az én királyfim, tehát nekiindultam és végigjártam azt az ösvényt, amiről romantikus és spirituális lelkű barátunk fentebb ír.

Voltam sárkány, boszorkány, kígyó, és engedelmes feleség. Az utóbbi volt a legrosszabb. Felkértem őket, ha nem kértek fel és így legalább megismertem a királyfi-palántákat és rájöttem, miért nem jutott el egyik sem a toronyig. Hát mert csodák csodája, nem csak nekünk kell megtanulni nőnek lenni, de nekik is férfinak. :)

Ha várjuk a tökéletes forgatókönyvet, ott maradunk a toronyban, az tuti.

Én az életben hiszek. Így legalább tanultam, és most már eldönthetem, mit tegyek annak tudatában, hogy ismerem a világot és a férfiakat és már önmagamat is valamennyire. Közben kipróbáltam sok dolgot, született egy csodálatos fiam, kaptam egy új életet, felszabadítottam magam a szexben, és többször voltam mérhetetlenül szerelmes és boldog egy kapcsolattól, amíg tartott. Kipróbáltam az erőm.

Már csak azt nem tudom, mit kezdjek a sok tudatlan férfival. :) :)

Lehet, hogy mégiscsak visszavonulok a tornyomba, visszaöltöm a királynői ruhám, és elfogadom a sorstól, hogy ha az én királyom elbukott és sárkány- eledel lett (begyulladt rendesen, mint a legutóbbi is, aki sírva ment el pár napja, hogy ő mennyire szeret, de nem elég érett, hogy elfogadja, hogy van egy fiam, és ezt saját hibájának tartja....), nos akkor, lehet, hogy a sorsom erre az életre nem azt szánja nekem, hogy egy férfivel boldogan éljek amíg meg nem halok, mint más "rendes" királylányoknak. :)

Ki tudja. A élet a legnagyobb kaland.

U.I. : Amúgy ez a királyfi egy típus. Spirituálisan egós, és még mindig azt hiszi a tökéletesre kell várni, meg azt kell megvalósítani. Na épp az ilyen pasik miatt maradnának a tökéletes királylányok öregen a tornyukban :) Persze több eszük van ennél, és elindulnak mint én, de abból pont az sül ki, amitől ő annyira fél, és olyan "rossznak" tartja! :) De hát az élet az élet, ha jó, ha rossz. Meg kell tanulni!