Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
mit keresnek a férfiak?
2013. január 30. szerda, 23:23 | Michaelita

Nagyon kevés olyan férfi van, aki az ideális, vagy tökéletes nőt keresi, úgy tapasztalom.
Valahogy megelégszenek egyszerűen "csak" a(egy) nővel, illetve akár több nővel is, csak nő legyen.
Úgy tapasztalom, hogyha a férfi megértést, figyelmet, gondoskodást kap, s a külsőségek is megfelelőek, akkor számára az a nő már megfelelő, oda már szívesen orientálódik.
Lehet, hogy ez onnan eredeztethető, hogy a férfiakat is nők(anyák) nevelik fel és folyamatos alkalmazkodásra tanítják?? Lehet, hogy amikor a fiainkat felneveljük, akkor az a mi felelősségünk (is), hogy majd milyenek lesznek az Ő választásai??

Másrészt meg valahogy valami olyasmit tapasztalok még - és nagyon szeretném, ha ebben megcáfolnátok!!::)) - hogy a férfiak nagy része valahogy a lelki és szellemi munkában felszínesebben dolgozik önmagán, nem megy annyira a dolgok mélyére, ebből következően az élet egyéb területein is jobban elfogadja a felszíniként kínálkozó megoldásokat, mert az mindig a kisebb ellenállás mentén, könnyebben elérhető.
Ugyanezen okból választanak sokan sokkal fiatalabb partnert maguk mellé (mert egyszerűbb okosnak mutatkozni egy fiatal nő mellett, mint dolgozni önmagán, vagy a kapcsolatán), s könnyebb megoldás a fiatal energiát felvéve bizonyítani, mint jobbá tenni egy nehézzé vált kapcsolatot.

Ezeket most csak a nagy általánosságról írtam, mert természetesen - és hála Istennek - vannak kivételek, akik lelkileg és szellemileg is topon vannak, de róluk meg valóban elmondható, hogy minden újukra kaphatnának egy-egy nőt, mert rajtuk érződik is a másság.