Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
A test jelez
2013. január 25. péntek, 21:55 | u.erika   Előzmény

Szia Anikó!

Láttam már olyan nöt akinek kifelyezetten jól állt a teltkarcsú test és sugárzott róla hogy remekül érzi magát a börében.Komolyan mondom vonzotta a tekintetet.Akkor arra gondoltam hogy milyen pocsékul érezném magam egy ilyen testben,biztos hogy nem lenne kedvem ahhoz hogy ilyen jól megcsináljam a hajam,és divatosan öltözni...
Láttam már kifelyezetten jó alakú lányokat akik jó alakúak és mégis tele vannak gátlásokkal a testüket illetöen.

Azt akarom ezzel példázni hogy az hogy hogyan érzed Magad az belülröl ered,és az hogy ezt az érzést a testednek tudod be az már csak a belülröl fakadó érzés eredménye.
Most nem azt mondom hogy hazudd Magadnak amit úgysem hiszel el és a ,,jól érzem magam a börömben" szöveget ismételgesd a tükörnek. :))
Ezt a testet a tudatalattival teremtetted ilyennek amilyen most és azzal is tudod formálni.
Egy testben ha az energiák szabadon áramolnak,ahol nincsenek blokkok az arányos és kényelmes ,,viselete" a léleknek.Azért írtam hogy:kényelmes mert ez relatív.Lehet hogy valaki jobban érzi magát egy tágasabb testben mint egy kis méretüben. ;)

Tehát elöször azt kéne kideríteni hogy hol vannak a blokkok.Ezt egy slaghoz tudnám hasonlítani ami itt ott meg van tekeredve.De csak hasonlítani mert testben a blokkoknál fel is gyülemlik valami ami ,,dagasztja" a testet.
Ha arányos Vagy akkor nem blokkokról van szó hanem valami ellen így véded Magad.

Speciel én jobban érzem magam egy feszes arányos és viszonylag karcsú testben,és érzem az energia szabad áramlását a testemben ami energikussá tesz.Ha pedig energikus vagyok akkor a mozgásban örömet érzek,és a mozgás maga is endorfint termel amitöl még boldog is vagyok. ;)
...és a sok örömmel végzett mozgás jótékonyan hat a testemre.
Nem azért csinálom hogy a pasiknak tetszek,vagy a nök irigyeljenek hanem kizárólag a magam örömére illetve a magam érdekében.
Ha ezzel másoknak is örömöt okozok az már csak a hab a tortán. ;)
Persze azt is tudják hogy teszek érte ezért nem hiszem hogy irígyelnek.

De megnyugatlak ettöl nincs több pasim,és volt olyan idöszakom amikor csak megnéztek és dícsértek de ennél tovább nem igazán merészkedtek.
Tudat alatt nem akartam pasit,pedig állítottam az ellenkezöjét még saját magamnak is és csak néztem a dagi csajokat akik még nem is néztek ki jól és arra gondoltam ,,ök miért kellenek és én miért nem..? ":)))

Ezek csak a saját gondolataim fent,nem tanácsot akarok adni csak ihletet.
...és mielött kirajzolódna bárki elött a leírtak alapján a ,,bomba nö" képe fent vagyok a facebookon Erika Ujlaki (németország) néven. ;)

Erika Szeretettel!