Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
A csajok védelmében
2013. január 24. csütörtök, 10:49 | GulyásÁgi   Előzmény

Én sok emberrel beszélek, aki keresi az igazit. Nőkkel és férfiakkal is. Nem a tökéleteset, hanem az igazit. A jó csajok, hát igen, sokszor nagyon magas elvárásokat támasztanak, hiszen ők kedvükre válogathatnak, aztán bizony néha be is választanak rendesen..., mert az választott ugyan minden vonzó kritériumnak megfelel, csak éppen olyasmi is társulnak hozzá, amik a nagy tökéletesség keresésben egyáltalán fel sem merülnek, csúnya dolgok.... A nem olyan jó csajok, kevesebb elvárást támasztanak, és talán nagyobb sikerrel járnak ebben. Azok a legszerencsésebbek, akik "belülről" jó csajok...
Én lehet hogy nagyon bugyután gondolom, de szerintem ez valójában létezik, hogy egyáltalán nem a külső alapján választunk, legfeljebb csak az óvódában. Valamiért érdekel a másik, néha nagyon is érthetetlen, hogy miért, de ha egyértelmű akkor az biztosan nem csak a külseje. Szerintem ha egy lány visszautasít, mert a külsőd nem tetszik neki, az rendjén is van. Úgy értve, hogy a párkeresés azon szintjén van (persze ha ő is keres), amikor tényleg még a külső a mérvadó. Ha Te nem ott vagy, akkor talán jobb is, mert nem egymást keresitek. Kivéve, ha Te magad is csak a jó csajokhoz mész oda :)..
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem téged választ, miért is választana, ha nagy pedálozás után sem kelted fel az érdeklődését? És nem azért mert érdektelen vagy, vagy bármi gond lenne veled, hanem mert ő másfélét keres. A saját magában megfogalmazott "igazit", jó esetben. Ha ezt el tudod fogadni, akkor szerintem nem kell ezt újra és újra lejátszanod majd, mert nem fog bántani semmilyen visszautasítás és már ettől sokkal magabiztosabb és sokkal inkább önmagad leszel, nem akarsz megfelelni semmiféle képzelt ideálnak.
Egyetértek nagyon az egyik hozzászólóval, a kapcsolatok a fejlődésről szólnak, és én egy kicsit abban is hiszek, hogy akkor találod meg az igazit, ha már belül kész vagy erre. Ő sem lesz tökéletes...:) .. csak olyan igazi..