Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az onbizalomhianyt kelto media?
2013. január 23. szerda, 20:12 | Ferenc (útkereső)

Tetszik ez a bejegyzesed Sanyi!

1. Eloszor is, az, hogy valakihez azert megyek oda ismerkedni, mert tetszenek a belso tulajdonsagai nem esszeru elkepzeles. Csak egy not latok, aki valamilyen kulso tulajdonsagaval felkelti az erdeklodesemet. Sokan probalnak a "nekem a belso szamit" szlogennel okoskodni, de tegyuk hozza: odamegyek a csajhoz, es ha nem jovok be kulsore akkor azonnal pattint. Kivetel van, de nyilvan a szabaly erositese vegett.

2. Miota a nok fuggetlenek es "egyenrangu" felek a tarsadalomban, egy szabaly utotte fel a fejet: a no valaszt. Alapveto elvaras, hogy en, a ferfi menjek oda eloszor ismerkedni. A ferfi pedaloz a vegsokig, minden erejevel, a vegen megis a no valaszt. Olyan, mintha a vizsgabiztos elott allnal. Legalabb is ez a tarsadalom es a media beultetett elvarasa.

Elmondom hogyan kellene gondolkodnunk errol: azert megyek oda a nohoz, hogy bemutassam ki vagyok es hogy kit kaphat meg. A vegen a no, mint "vevo" dontheti el, hogy el a lehetoseggel, vagy kihagyja elete bulijat. Azt viszont biztosra kellene vennunk, hogy a mi arunk szuper ajanlat, es ha elveti, akkor o veszitett, es nem mi.

E helyett a filmekben a pasik csinalnak hulyet magukbol, eszveszetten pedaloznak es a vegen megkapjak az ahitott asszonykat. Persze ez a forgatokonyv a valosagban igen ritkan mukodik.

3. Mindezt a csajok nagyon jol tudjak, kedves barataim. Elnek is a lehetoseggel, hiszen az erot a sajat kezukben erzik, es mi pasik meg ra is jatszunk erre. Mintha nem hinnenk el, hogy egyenrangu felek (sot, dominans felek, ha mar a csajok annyira ferfit akarnak) vagyunk ebben a jatekban.

Csodalkozunk tehat azon, hogy a ferfiaktol senki sem kerdi, hogy ki az idealis?