Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Nekem sikerült már lefelé leásva is elérni a lelkemhez,
2013. január 16. szerda, 15:21 | Domoszlai Katalin   Előzmény

amikor az adott tudattartammal eggyé tudtam válni. Ha a feldolgozása részleges, akkor ez nem sikerül. Mások is számoltak be hihetetlenül tiszta tudatállapotokról amit nagy trauma kidolgozása, kisírása után értek el.

Tény, hogy nem vagyunk egyformák. Az azonban biztos, hogy az egó szeret azon a területen villogni, ahol sikeres. Ahol több az erőfeszítés és kevesebb a siker, azokat a területeket hárítja.

Ezért érdemes következetesnek lenni és mind a két irányba fejleszteni magunkat. Ha nagyon lemaradunk egy területen az élet úgyis visszajelzi a gubancainkat.

Csernushoz kapcsolódóan annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én nagyra tartom a munkáját. Adott lélek érkezik egy fejlettségi szinttel és egy betervezett fejlődési lehetőséggel. Annyi a dolga, hogy megfejlődje amit a leszületés előtt bevállalt. Ha az meg van, elégedett lehet önmagával, harmóniában fog élni. Csernusnak az a dolga, hogy drogosokkal foglalkozzon. Celebbé pedig azért vált, mert különleges karakter. Nekem nem tükröz olyat, amit magamban nem tudok elfogadni :-)