Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A gyökércsakra tudása, energiája biztosítja az életbenmaradást
2013. január 16. szerda, 9:22 | Domoszlai Katalin   Előzmény

a szolár viszont a felelős azért, hogyan tudod az akaratodat érvényesíteni.

Véleményem szerint neked a 3. csakrával lenne érdemes foglalkozni.

Minden gyerek alapból tudja mi a jó neki. Ezt a biztos tudást a környezet teszi tönkre, amikor elkezdi visszajelezni, hogy amit a gyerek akar, az rossz, szégyenteli, bűnös, haszontalan vagy csak egyszerűen, a mi családunkban ez nem így van.

Ezért a gyerek azért hogy a családhoz tartozhasson, feladja, elfojtja azt a szükségletet, hogy önmaga lehessen.

A terápiás megoldás ezért az, hogy vissza kell menni a gyerekkorba, megkeresni azt a pontot, amikor még tudtad, mi a jó és mi a fontos neked és megélni azt, hogy meg is valósíthatod.

Amíg ez a tudás hiányzik, újra és újra visszatérsz oda, ahol a dolog "elromlott", tehát eltartanak, gondoskodnak rólad, le kellene válni és megvalósítanod magad. Itt még nagyon fontos szerepet kap a torokcsakra, ami a legmagasabb szintű önmegvalósításért felel, a torokcsakra mint szűrő felel azért, milyen tapasztalatot vállalsz be, "mit nyelsz be" és mennyire vagy képes elfogadni az igazságot a saját dolgaidra vonatkozóan.

Tehát a megoldás az, hogy a tudatalattidba, a mintarendszeredbe beírni egy olyan gyerekkort, ahol korlátok nélkül ki tudod bontani a benned meglévő istenadta tehetséget. Érzed, tudod, véghezviszed. Mert ott van az, mindenki a sorsfeladatának megfelelő készségekkel és képességekkel, motivációval születik le.

Érdemes lenne még megnézni az előző életet is, volt-e olyan börtönélmény vagy jobbágyi sors, ahol a szabad akaratodat erősen bekorlátozták. Ha ez ki van oldva, akkor elindulhat szabadon az önmegvalósítás energiája, magadra tudsz találni.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/