Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Őszinteség csomag
2008. augusztus 29. péntek, 18:50 | Névtelen (útkereső)

Azt hiszem, marha nagy változásban van az életem, így hálás vagyok neked azért, amit Tőled tanulok. Nekem nagyon hasznosak a CD-k, kocsiban sokszor hallgatom, meg ráteszem a telefonra, így fizikai munka közben is megy. Annyiszor hallgattam az Őszinteség anyagát, annak is a 7. részét, és egyszer csak „leesett", pedig sokszor mondtad: az élet csak álom.
Most egyszerre valami kinyílt, bejött: a hétköznapi példa álom-felébredés segített (pedig eddig is tudtam), az igazi „felébredés", mindent érzékelő, ismerő, tudó tudatállapot lehet a megvilágosodás, így az éltünk tényleg csak álom. Ez egy szuper élmény volt, amikor ez bejött, telesen lemerevedtem, drasztikus volt.

Halványan dereng, hogy az Isten megvalósítás is hasonló lehet, valamerre errefelé van, és talán Istennel való egyesülést jelenthet, ami hétköznapilag „meghalást" jelentene, meg is találtam magamban azt az iszonyú erős vágyat, ami arról szól eljutni Istenhez. Ebből a magasztos szemszögből nézve komikus és bosszantó az egóm rettegése a haláltól, meg persze a társadalmunk is ilyen nyomást gyakorol. Mi végre kell nekem egy megfáradt testet sok energiával vegetálásban „életben" tartanom?

Azt hiszem megtaláltam milyen úton kell mennem köszönöm:

S. Jóska