Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Szia Gábor!
2013. január 13. vasárnap, 13:57 | u.erika   Előzmény

Köszi hogy megosztottad az érzéseidet/kétségeidet a munkáddal kapcsolatban!
Elszomorító amiket írsz,de egyben örömteli az hogy 1valaki már úgy döntött hogy nem kíván többé a ,,rosszfiúkhoz" tartozni. ;)

Mondtak már sok mindent a tudat emelkedéséröl,többek közt ez is hogy egyre többen lesznek akik nem hajlandóak többé azt tenni amit eddig ha ezt nem látják helyesnek,már nem az elsödleges szempont lesz a pénz amit a munkájukért kapnak.
Tehát mégis lesz felemelkedés? :)

A kérdésedre válaszolva,onnan lehet tudni hogy az árral vagy azzal szemben úszunk-e amit már írtam hogy az árral úszni nehezebb mint az árral.
Ezt lehet érezni ha lecsendesülsz (nem meditáció:) csak a félelmektöl kicsit elvonatkoztatni.
Akkor lehet érezni ezt amikor csak eljátszol valaminek a gondolatával hogy az lelkesít-e vagy valamiféle ellenállást érzel Magadban.
Amikor az árral úszunk az olyan hogy az lehet az érzésünk hogy mintha maguktól mennének a dolgok.Persze ott vagyunk mi és cselekszünk,de a fizikai tevékenység nem meríti le az energiáinak,hanem inkább feltötenek és a munkánkat örömmel tudjuk végezni.
Persze a testnek korlátoltak a fizikai lehetöségei,persze hogy érezhetünk fáradtságot éhséget stb. de hallottad már azt hogy ,,kellemesen kifáradtam" ?

Amikor úszunk az fizikai tevékenység mindenképp,és még az árral úszva is el lehet fáradni egy idö után,de ha megpihensz és visszanézel láthatod mennyivel rövidebb idö alatt milyen hosszú távot tettél meg ellenben azzal amikor az árral szemben úsztál.

Az hogy most még nem látod a következö ,,utcát" a kanyaron túl az nem azt jelenti hogy nincs ott semmi.
Ha most nem látod elöre mit hoz a jövö az nem jelenti azt hogy nem létezik.
Mert létezik,és éppen annyi esélye van hogy az valami rettenetes mint az hogy valami csodába illö szerencsés forulat.
Rajtunk mulik mit táplálunk energiával.

Üdv!Erika