Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Spiritualitásról
2013. január 11. péntek, 10:35 | Cang (útkereső)

A spiritualitás számomora szellemi, tudati fejlődést jelent, egyben céltudatos és elkötelezett munkát a megszabadulás eléréséért. Különben szerintem ez egy elcsépelt fogalom, nem is használom.

Érdekes kérdés volt az is, hogy ki hogyan élte meg a "Világvége"-nek csúfolt korszakváltást(?) ?

Nálam egy érezhető tisztulás volt, dec. 21-én olyan hascsikarással, hogy azon mosolyogtam, hogy mégiscsak itt a világvége, ha ilyensmi képes volt elővenni engem, nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyesmi bajom :-) Érdekes hogy (elnézést a részletekért) nem ettem előtte semmi extrát, és anyagilag nem távozoztt szinte semmi, de mégis "megtisztító" élmény volt.

A megszabadulás elérésére való törekvés megerősödött, és talán valamennyit gyorsult is a folyamat, olyan tekintetben is, hogy jó tanítások, új források bukkantak fel. Szóval nem egy éles váltásről van szó, inkább arről hogy még több erő és ösztönzés jut arra, hogy az ember tegye a dolgát, és még tisztább a kitűzött cél, és egyenesebb az út.

A drága Barátnőm szerint már december közepe óta érzehető volt a gyorsítás, az erős fizikai tünetek aznap neki is megvoltak.