Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
megtettem
2013. január 09. szerda, 19:12 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Éva,

Nem félek felmondani, csak hát vannak bizonyos elvárások a társadalom és a család részéről. De ha az elvárásoktól el is tekintek, akkor is ott van az, hogy valamiből meg kell élni, pénzhez jutni. Állást találni manapság nem egyszerű, bár nem vagyok attól boldog, hogy épp van állásom. Egyenlőre az a helyzet, hogy álláskeresőként még jobban is éreztem magamat. Viszont, hogy álláskeresőként megéljek, ahhoz bizony igénybe kellet vennem mások aktív segítségét, és ez az, amit nem tehetek meg egy életen át. Nem lesz mindig, aki segít nekem, rajtam.
Ez az, amit mérlegelnem kell, kellet, de megtettem, beadtam a felmondásom így van még egy hónapom a jelenlegi munkahelyemen.
Hogy, hogyan tovább? Miből élek meg? Fogalmam sincs.

Írtam, hogy elutasítottság alakult ki bennem a meditációkkal kapcsolatosan. Ez az elutasítottság már akkor is fen áll, amikor a soraidat olvasom. amikor a meditációról írsz, a belső hangom (gondolat) már olvasás közben leszólja és azt mondja a soraidra, hülyeség. Hát ennyire erős ez az elutasítottság.
Koncentrálni egy valamire, az nekem nehezen megy, nagyon nehezen. Egyszer kipróbálom, hogy elmegyek egy masszőrhöz, aki a kötött izmaimat jól ellazítja, hátha a masszást követően jobban menne a meditáció. A feszítsd meg, lazítsd el technika nekem nem vált be, nem lazít el.
Egyébként csak agyalok, agyalok azon, hogy mi miért nem jó, mert semmi sem jó ami van.