Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Hozzászólók Mindnyájan!
2013. január 07. hétfő, 18:06 | Kaminszki Ildikó (útkereső)

Csak néhány hozzászólást olvastam. Számomra az jött le, hogy Ti ismeritek "bölcsek kövét". Hmmm.... ez nekem mindig gyanús.

Mi van akkor ha a másik gondolatait megkérdőjelezem?
Miért kérdőjelezem meg? Mi is van az "árnyékban"?
Ken Wilbert befoglalta az "árnyékot" is az integrál elméletébe. Talán aki fennakadt Bagdy Emőke előadásán, megnézhetné mit is mondanak erről az árnyékról a tanítások. amiket itt halványan megidéztek a hozzászólók.

Talán ha azt olvasom, hogy "amikor Bagdy Emőke azt mondta, hogy ....akkor felbukkant bennem ....az érzés, a gondolat, stb".
Szóval akkor nem írtam volna meg ezt a kommentet. Viszont nagyon szeretném támogatni Bagdy Emőkét, mert az ő munkacsoportja kidolgozott egy Diákrelax címmel megvalósítandó programot gyerekeknek . Ezt berakták a NAT-ba és az első osztálytól a 10-ig fogják tanítani a gyerekeknek úgy a relaxációt mint a meditációt. Felnőhet egy nemzedék aki ingyen jut hozzá ahhoz a tudáshoz amit most sokan méregdrága tanfolyamokon tanítanak. Szóval talán nekem ez a fontos Bagdy Emőkével kapcsolatban és nagyon szeretném ha az itt kommentelők is valamennyire tisztelnék az ő erőfeszítéseit. További filozófálgatást arról ki és miért nem az igazi tanítás szellemében él, beszél, nyilatkozik, stb... Üdvözlettel Kaminszki Ildikó