Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
A változásnak nem feltétele a pénz. Az egész életem a
2013. január 03. csütörtök, 14:25 | u.erika

A változásnak nem feltétele a pénz.
Az egész életem a változásokról szól,de olyan kaliberü változások ezek hogy olyan érzésem van mint ha több életet kéne átélnem ugyanabban a testben.
Az életem fordulatai a legtöbb esetben az akaratom ellenére történnek,és én kis naiv régebben azt hittem egyszer majd vége lesz...de nem.Most már elfogadom felfedeztem a fejlödés lehetöségét benne,azóta nem félelemmel hanem kíváncsi érdeklödéssel várom hogy milyen fordulattal lep meg a sors engem...amitöl aztán megint csak más perspektívából szemlélhetem a világot.

Ha ez pénz függö lenne akkor nem írhatnám ezeket a sorokat....persze a változásokhoz gyakran kell a pénz,de olyan is van hogy valakit éppen a pénztelenség serkenti arra hogy változtasson.

Azt gondolom hogy ha a terv szerint haladunk akkor megkapunk minden támogatást ahhoz hogy a dolgok rendben müködjenek.Pénzt is ha szükséges...és energiát hozzá ami a leglényegesebb.
Nehéznek számító dolgokat is könnyen elvégzünk ha van hozzá energiánk,ha örömmel tesszük azt akkor nem csak hogy nem fáradunk,hanem fel is töltödünk általa annyira hogy jut belöle másoknak is.

Kedves Blogindító!
A Te fantáziád korlátolt ahhoz képest amit a sors esetleg tervez Veled.
Add át Magad a végtelen bölcsességnek,és hagyd hogy a csoda ami elö van neked készítve a tiéd legyen!

Erika Szeretettel!

ui:én császárral születtem....és talán ennek tudható be hogy mindanyiszor próbáltam ellenállni a változásoknak.