Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Colitis
2013. január 03. csütörtök, 8:31 | Vizípók (útkereső)   Előzmény

Szia!
Örülök,hogy hozzászolhatok, megjártam ezzel a poklok poklát és még időnkét meg meg égetem magam!
Tapasztalat van bőven!
Igen a lelki tüneteket tökéletesen leírták!
Ezt magában már kevés kezelni, ha kialakult a gyulladás, tehát testi lelki kezelés kell és erős önszeretet!!
ha már gyulladás van azt komolyan kel venni a bélbolyhok sérültek. Én szedtem Rá probiotikumot mindenképp a diétát szigorúra fogtam az elején, ez kihívás mert ilyenkor annál jobban kívánod a "tiltott" gyümölcsöt!

Elsősorban a tejterméket kell, ajánlatos elhagyni, viszont a csodálatos , hogy már vanank laktózmentes termékek!!!!!!!
Én a húst is elhagytam, ez egyénfüggő, könnyű volt sosem szerettem-
a nehezebb nekem az édesség elhagyása .. fehér cukrot nem eszem semmilyet csak a csokoládé..ami szintén hasmenést csinál nyugalmi állapotban is!
Voltam Biorezonacián, és ott ezeket mind be is igazolták plusz még a fehérliszt pontosabban a buzaliszt elhagyása hozta meg a csodás eredményt!
A mérés után bevallom nem foglalkoztam vele 3 évig.. nem szakitottam rá időt stb.. hajtottam a pénzt amit aztán orvosokra költöttem :-(

na de az utolso 38 kilora fogyásnál észbekaptam-- az orvosomnak nem hagytam hogy kivegye a vastagbelem érzetem legbelül nem ez a megoldás!!
NYERTEM! :-))) Ő erre azt mondta csoda, szerencsém volt---- haha persze azt nem hallgatta meg soha hogy mit eszem és mit nem, gondoltam tapasztalat lehet másnak is.

Szerencse a szerencsétlenségben ,hogy rokkantnyugdíjas lettem, és nem a megélhetsért harcoltam, mert bevallom ezt munka mellett nem bírtam volna megcsinálni!!
Akik családban élnek talán könnyebb.

Étkezési tanácsom: ezt tudom drága de bevált! legalább a gyulladt időszakban! a l Gluténmentes és laktózmentes étkezés mindenképpen!
-probiotikum és még több vitamin mint amit szoktunk!! nem jót tett a taplreflex masszász is ezt 4 alkalom után magadnak is tudod csinálni napi 10 percben!!
légzőgyakorlatok a hasba, jóga , thai chi, minden ami a nyugalomhoz kell! :-)
Sok sok Erőt és kitartást hozzá! :-)

Az erő bennünk van! :-) az az energiacsakránk vigyázzunk rá! :-)