Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Te is megtalálhatod, de keresned Neked kell!
2008. augusztus 29. péntek, 18:30 | Névtelen (útkereső)

Azért jelentkeztem 2005 novemberében erre a tanfolyamra, mert egy jobb, szebb életet szerettem volna. Úgy éreztem, hogy valami nincs rendben, valamit biztosan nem jól csinálok. Elégedetlen voltam az életemmel, az eseményekkel, amelyek velem történtek és saját magammal is.
Állandó hiányérzetem volt függetlenül attól, hogy rendelkezésemre állt az a bizonyos vágyott dolog vagy sem (pénz, munka, barátok, tárgyak, pasik stb.), kerestem valamit, amiről akkor még nem is tudtam, hogy igazából micsoda. Az elmúlt egy év alatt nagyon sok mindent 'elvesztettem', de találtam helyettük valami egészen más dolgot, amit számomra a következő idézet fejezi ki a legjobban.

Fodor Ákos: Buddha Weimarban

Mit keres BUDDHA Weimarban? Semmit. Bármit. Mindent. Mint bárki, bárhol, bármikor. Találkozást, kiegészülést, feszültségek oldódását. A fojtogatóan szűkös "érdekvágyak" vigyorgásán és vicsorgásán túl a határtalanul tágas béke derűjét, a minden látszólag eltérőben az igazán közöset. Az érzelgésmentes szeretetet, a győzelemmentes játékot: a harmóniát. A Mindenséget mozgásban tartó Mozdulatlan Pontot.

Ennek a tanfolyamnak illetve Sanyinak a segítségével Te is megtalálhatod, de keresned Neked kell!

R. Dóra