Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Elengedés kérdések, dillemmák, előzetes gondolkodás
2012. december 15. szombat, 12:44 | GulyásÁgi

Nagyon izgalmas ez a halál téma, nagyon örülök, hogy tudok menni holnap és kíváncsian várom. Ha lehet előzetes kérdésem, akkor feltenném...

Az elmúlt sok hónap alatt, pont a transzlégzés segítségével az elengedést én szinte tökélyre vittem magamban, ami a személyes kötődéseket illeti, ezért nagyon hálás vagyok, mert szerintem többéves szenvedést spóroltam meg...:) és alig hiszem, hogy sikerült.! Persze nagyon kíváncsi vagyok a tehcnikára, amit holnap tanulunk. Ami bennem azonban örök nagy kérdőjel az az hogy, ha a személyek, meglevő de már nyilvánvalóan túlhaladott dolgok elengedése sikerül szépen, mert tudatosan törekszem rá és csodás módon megengedtetik, akkor maradnak a vágyak. Ezt azonban nagyon nehéz nekem eldönteni, hogy vajon a vágyakat is lehet-e kell-e elengedni, nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre és Sanyi a Te véleményedre is.

Van olyan vágya az embernek, amiről belül tudja, hogy nem "jó" vágy, ezeket persze az önámítások helyretétele után igen, valószínűleg muszáj elengedni. .....(??)

Vannak olyan vágyak, amiről az ember sejti, hogy talán el kellene engedni.. Mert nem sikerül ezredjére sem, mert mindig visszapattanok, mert nincs előrehaladás stb.. ...(??)

Aztán vannak olyan vágyak is, amelyekről belülről tudom, hogy muszáj őket megtartani, mert csak ezek tartanak életben, működésben, csak az enyémek, előre visznek stb. Ezeket is el kellene engedni..?

Aztán vannak azok a dolgok, amelyeket valamilyen félelem tart bennünk, félelem miatt nem akarjuk elengedni. Mit lehet velük kezdeni?

Az utóbbi 3 elég nehéz kategória nekem. Olyan sokszor köszön vissza, hogy akkor kapod meg, ha elengeded. Logikus is, személyeknél jé tényleg.. de így működik ez más dolgokkal? Tervekkel, áhított célokkal, titkos álmokkal? NEM LÁTOM, NEM ÉRTEM EZT TISZTÁN..