Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Egyetlen normális csecsemő sem születik
2012. december 11. kedd, 16:36 | Domoszlai Katalin

ilyen életérzéssel, ez kialakul, elképzelhető viszont, hogy abban a korban, amire már nem tudsz visszaemlékezni.

Fontos kideríteni, hogy miért alakult ez ki. Két és három éves kor között próbálja az embergyerek a legintenzívebben feszegetni a határait. Ez a dackorszak. A kisgyerek akaratát a szülő bölcsen határok közé kell szorítsa, teheti ezt szeretettel és meg is lehet végleg törni a gyerek akaratát. Még korábbi és szintén nagyon meghatározó, hogy az anya hogyan reagált, amikor csecsemőként sírtál, mennyi figyelmet, szeretetet kaptál, mennyit voltál magadra hagyva stb.

Ezeket az emlékeket érdemes meditációban feltárni, mivel azok az emlékek is hozzáférhetővé válnak, amire a normál emlékezet vagy nem emlékszik, vagy torzítva van az emlék.

Érdekes tény az állatvilágból, hogy minél intelligensebb egy kutya, annál jobban rombolja az ingerszegény környezet. Betompulással, befásulással reagálnak a bezártságra, a szeretet nélküliségre. Az embergyerek detto.

Van amikor a gyerekkornál tovább nyúlik a történet, az ok előző életben történt börtönbüntetés lelki hatásainak a feldolgozatlansága. Ezen reinkarnációs utazással lehet segíteni, ami megmutatja az okokat, miért került valaki börtönbe, elkövetett-e valamit vagy sem, hogyan élte meg a bezártságot, mi az, amit nem tudott feldolgozni.