Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hazugság, és depresszív megfelelni akarás!
2012. december 10. hétfő, 10:34 | goorran

Üdv. Szerintem a karácsony ugyanolyan lett, mint a húsvét vagy más dogmatikus, elferdített ünnepek!
Köszönhetjük ezt a R.K. egyháznak is stb. már rég nem arról szólnak, mint amiről szólniuk kellene! Oda az ősi tudásunk, az értékrendünkről meg ne is beszéljünk, vegyél sok drága holmit, támogasd ezt az eszement rendszert, és légy eszmÉLETlen.

És te mész, mivel ez a trendi, ez a depresszív megfelelni akarás, rúgja ki a sámlit a lábunk alól, melyet TUDATosságnak neveznék.

Hazugság! Miért?? EGYszerű, mert a JÉ??zuska hozza az ajándékot, a fa alá! A nyuszi tojja a tojást!! A kölni árát, (mert az sem olcsó!)azt is össze kell locsolni. És mi ezeket a hibás programokat, már kicsi korban telepítjük gyermekeink adathordozójába. Tehát hazudtunk nekik, később majdan ha esetleg, hazugságon fogjuk, és megkérdezzük, MIÉRT?? APA-ANYA ti kezdtétek, a jézussal meg a nyúllal, és AKKOR??

Nos a szer-etet, ma már nem az, és talán soha nem is volt az, aminek lennie kellett volna, hogy legyen, az önzetlenség, és az oda adás ünnepének kell eljönnie MINDEN ünnepen!!

Amíg reklámhősök, papok, manEGEREK:)) mondják meg, és hirdetik a hatalmukat szimbolizáló SZERETETET, addig a tudatosság fátyla mögül kinéző, és élő embereknek ad, igaz boldogságot MINDEN ünnep, és a TÉLÜNNEPE(karácsony).

TUD-ADos ünnepeket.... )+(