Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatar Beatrix képe
Remélem nem írtam félreérthetően a transzban szó sincs
2012. december 07. péntek, 20:47 | Hatar Beatrix   Előzmény

Remélem nem írtam félreérthetően a transzban szó sincs öngyilkossági vagy szegény én meg akarok halni játszmáról.Sőőőt.Főleg,hogy az ego szinte teljesen kiütődik ott,legalábbis nálam!
Igen pontosan azt akartam mondani,hogy ott volt a lehetőség,De abba akkor is bele kell menni szerintem,hogy megtudd mi a valóság,vagy tényleg birtokában vagy e ennek a tudásnak? Tudod e irányítani,használni,működik e a gyakorlatban.Hogy reagálsz,hol tartasz valójában?
Addig csak egy feltételezés,hogy dönthettem volna akár úgyis,hogy .........
De ez ego játszma is lehet.Hisz valójában nincs akkori per pillanat tapasztalás,csak egy érzés ami azt mondja,hogy így is lehetett volna.
Tehát azon a síkon abban a tudatossági szinten szerintem csak és kizárólag akkor derül ki valóban működik e? Ha bele is mész.......
Persze ez itt nem kérdés,hogy mi döntünk e?
Inkább csak az,hogy le lehet vonni szerintem téves következményeket is a transzból.
Hisz olyan dimenziók nyílnak meg,olyan tudatállapotokat tudunk megélni és olyan képességeket amiknek valóban birtokában vagyunk,de igazából a transz nélkül nem tartunk ott!
Így nem is jön létre! De az illúzió megvan képes vagyok rá,szerintem mindenféleképp érdemes az adott tudatossági szintre azonnal átültetni és megtapasztalni,hogy Tényleg képes vagyok e rá?