Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatar Beatrix képe
A transzban a halál
2012. december 06. csütörtök, 23:15 | Hatar Beatrix   Előzmény

Nem biztos,Gréti!

Nekem is az a tapasztalatom,hogy a transzon nem venni levegőt többnyire fantasztikus tudatállapotokat eredményez!Számomra még azt,hogy levegő vétel nélkül is vagyok,létezem és valójában nincs is szükségem rá,ez is csak egy illúzió!A valóságban nincs szükségem rá!
Nem is meghatározható az idő amit így eltöltesz,mert az idő érzékelés kiesik,másképp érzékelsz.
De,hogy akkor és ott valóban belehalsz e,vagy megáll a szíved ahogy írtad az csak akkor derül ki,ha döntesz,belemész és megteszed!Addig csak egy lehet de nem több.
Volt már hasonló élményem és megdöbbentem amikor eljött transzban,ez a lehetőség.
Ott volt a halál és azt éreztem választhatok.
Megijedtem,de azt mondtam hajráááá csináljuk, aztán sorra jöttek a félelmek amit valószínű a módosult tudatállapot miatt hihetetlen gyorsan feldolgoztam,legyőztem!
Gyorsan peregtek a Kötödések,félelmek,emlékek eszméletlen gyors feldolgozás...Egyre gyengültek a legutolsó az volt,hogy úristen a holttestem itt marad mi lesz Sanyival,hogy mossa ki magát,hogy idehaltam?Mi lesz a holttestemmel?Tényleg ott még egy komoly de utolsó akadálynak tűnt,aztán eszembe jutott,hogy ez nem az én dolgom.Majd megoldja:)
Minden akadály,minden fal eltűnt és valami nagy erő húzott,itt jött egy kis pánik részemről,de éreztem már nincs esélyem valami hatalmas erejű örvényszerű dologba kerültem,és hiába küzdök.Felismertem már csak az elengedés elernyedés segít és mikor megtettem.....
Abban a másodpercben nagyon hirtelen mintha visszazuhantam volna testembe szabály szerűen éreztem ahogy visszacsapódtam,órákig remegtem,de csak fizikailag viselt meg!
De akkor és ott hiába volt meg a döntés,a vége máshogy más tapasztalásokkal zárult!
Ami nem baj,mert nagyon kirááály volt a halállal szembe nézni,elfogadni és bele menni,mindent merni feladni.
De azért itt vagyok:)
Tehát transzban nem olyan egyszerű belehalni még ha igent is mondasz!
azt éreztem van egy tudatosabb vagy felettesebb énem,vagy nem tudom minek nevezzem,aki felül írta akkor és ott a helyzetet,kicsit csalódott is voltam.De helyesnek éreztem!Sokkal nagyobb tudatosság volt hirtelen jelen,és eltörpültem mellette.Olyan volt mint a tűzzel játszó kislány akit az utolsó pillanatig hagynak játszani,hogy tapasztaljon de az utolsó előtti pillanatban egy kötéllel visszarántanak!És szó szerint ezt is éreztem,hogy egy iszonyatosan nagy erő visszaránt,hirtelen!Azonnal kijöttem a transzból,szinte villám gyorsan aminek nagyon erős szívdobogás,remegést stb volt a jele még egy óra múlva is!