Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
NEM kényszerítenek a leszületésre!
2012. december 06. csütörtök, 15:22 | Perei Jánosné látogató (útkereső)   Előzmény

Amikor kilépsz végleg a fizikai testből felkerülsz a Fénybe. Egy bizonyos - szükséges - idő elteltével egy csodálatos, hófehéren ragyogó "BIZOTTSÁG" elé állsz. Ott a legtekintélyesebb megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni az elkövetkező életedben. amit szeretnél, azt megmondod, - mert AZ a te vállalásod arra az életedre, hogy tanulj, taníts, jót, jóval, a rosszat is jóval viszonozd. Vállalod azt, hogy a saját bőrödön tapasztalod meg mindazt a rosszat, bántót és fájót, amit te okoztál másoknak. MINDENT TE DÖNTESZ EL a SAJÁT SZABAD AKARATODBÓL !!! Isten Országában MINDEN SZELLEMI SZERETET-LÉNY tiszteletben tartja az emberek - akik testben élő Örök Életű Szellemi lények - Szabad Akaratát!!!
TE magad választod ki a nemzetiséged, a bőrszíned, a szüleidet, a leendő életcélod megvalósítása érdekében, a testmagasságodat, a nevedet, leendő életbeli családodat, a párodat, a gyermekeid számát, a bajokat, nehézségeket, és minden téged ért kisebb, nagyobb, vagy súlyos megpróbáltatást, ha NEM azon az úton jársz, amelyet TE OTT FENN KISZABTÁL MAGADNAK!!! Semmi NEM a másik ember felelőssége, NEM háríthatsz senkire semmit, mert MINDEN A TE FELELŐSSÉGED !!!
EZT klinikai halál alatt tapasztaltam meg, amelyből nem akartam visszajönni, és akkor megmutatták a gyermekeimet, DE NEM mondták, hogy szükségük van rám a gyermekeimnek, rámhagyták a döntést, és akkor már a gyermekeimhez vissza akartam jönni. MINDENÉRT MI VAGYUNK A FELELŐSÖK !!!