Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Advent és Végitélet
2012. december 02. vasárnap, 23:29 | Aditi   Előzmény

Én is észrevettem a krízis párhuzamokat, már egy jó ideje aktívan figyelem egyes barátaimmal és ismerőseimmel való hasonló periódusainkat, tanulásainkat. Szerintem van kollektív tanulás és hát épp az általam annyira nem istenített Mennyei Prófécia mondja, meg talán mások is, hogy a dolgok megvalósulásához elég a kezdő löket, egy bizonyos százalék, ami viszi a többit. Ez elv alapján elképzelhető, h sikerült a "nagy terv" már ha tényleg van ilyen, ami azt irányozta meg, hogy rezgésszínt emelkedést idézzen elő az emberekben mely most már érezhető sok szellemileg képzett és nem képzett ember éltében is, oly módon és akkora százalékban, hogy az felemeli a többit is épp a tudattalan, a kollektív tudattalanban előidézett átprogramozás által.

Mindenesetre én érzem, a sorsunkat illetően szerintem még mindig kétesélyes, bár ha az életemre nézek, kétségtelen, hogy bármennyire is kételkedek olykor, vagy szenvedek, vagy küzdök, felfelé ível. kettősséget élek, hol az ego és az örökségek látszanak győzni, hol pedig elengedek és felszínre tör a szeretet, olyan nagy erővel, mint soha korábban.

Kezdem hinni hogy nem hülyeség a maja jóslat, bár nem érdemes félreértelmezni, legfeljebb csak megfigyelni. Ez az év a fordulat és a megvalósulás éve, az 5ös, a Főpap, a szabadság, a szeretet, a tanulás és tanítások éve. Nekem eddig minden sikerült és a negatív tanítások is a legerősebbek voltak eddigi pályafutásomon a szellemi tanulás terén.

Eddig a bolygókonstellációkban sem igazán hittem, csak akartam, egészen addig, míg nemrég ki nem derítette az unokatesóm, hogy amikor meghaltam és újjászülettem, majdnem az összes bolygóm a halál házában volt, majd másnap hajnalban megérkezett a hit és a szeretet bolygói, és én élettel teltem meg. Ezek után semmin sem csodálkozom, a kollektív elrendelésen sem.

Csak azért imádkozom, hogy meg tudjuk tenni, azt, ami a dolgunk, egyenként és együtt is.

Ma találkoztam vele, mennyire önző vagyok és mennyire azonosítom még mindig magam valakivel, aki nem én vagyok és ezért ragaszkodom annyira dolgokhoz. Soha nem féltem ennyit oktalanul, látszólag, mint mostanában, és már nem segítenek azok a módszerek, amiket ismerek.

Nem régóta azt érzem, más kulcsra van szükségem, ami szerintem a feltétel nélküli szeretet és hit nem önmagamban, hanem ennél nagyobb dologban és nem félni odaadni mindent és tenni és élni, és nem önmagamra gondolni. Azt érzem, csak ez segít.

Soha nem értettem ennyire Advent értékét, hogy fényt vigyünk az egyre növekvő sötétségbe és várjuk a fordulatot, amelyben megérkezik a fény, amiben megkönnyebbül a lélek, és elkezd kinyílni az új tavaszra, az új és megújult életre. A nagy dolgok csak a kicsi dolgok analógiái, amire várunk szerintem csak ennyi és szerintem történik, de látványos csak belül lesz és csak azoknak, akik akarják, felfogják és sikerül az egojukat eléggé félretenni.

Azért gondolom ezt, mert a világ mindig ugyanolyan volt csak más színekben és más csak belül születhet a vaskorban. lehet, hogy mi ezért születtünk le, hogy megéljük, és itt legyünk és megküzdjük, és letegyünk sok sok karmát, hogy a gyerekeinknek már ne kelljen cipelnie. Ezért az ezoterika, a sok tanítás kiáradása, egy nagy fordulat, ami azonban csak egy apró kis váltás lesz belül, egy lépés az új élet felé, a szemléletváltás, aminek a valódi gyümölcsit majd csak évtizedek múlva láthatják- Mi a láthatatlan harcosok vagyunk, akik a meggyőződésük, hitük, belső útjuk miatt vannak itt, hogy ebben a fordulatban benne legyenek, aktív részesként, alázattal tudván a valódi dolgunk magunkkal van - mindenkiért.

Az élet nem lesz szebb, vagy könnyebb mostanában, még az is lehet, h nehezebb lesz, mert egyre élesebben érezhető, hogy el kell engedni ami nem dolgunk és mégpedig élő bizalommal, de meg kell tennünk ami a dolgunk, mert keményen elszámolunk vele. És mégis szebb és könnyebb lesz, ha sikerül a megértésnek egy új szintjére lépni és megélni szívvel, mert sokkal több lesz benne a szeretet, az önátadás, a nyitottság, az elengedés, a bölcsesség, a türelem, az alázat, mert sokkal több lesz ezekből BENNÜNK.

Tisztelet a bennetek élő Istennek