Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
A bolygó konstellációkról, ha már felmerült :) Valami mindig
2012. november 28. szerda, 16:54 | GulyásÁgi   Előzmény

A bolygó konstellációkról, ha már felmerült :) Valami mindig van.... Most novemberben 2 nagyon fontos égi dolog történt az egyik 6 majd 11 körül csúcsosodott, ez a Neptunnal kapcsolatos téma: elengedés, teljes elfogadás, megbocsájtás, oldások. AZért volt különleges mert olyan égi lehetőségek voltak, amelyek előhozták és egyben segítették is a tisztázéásokat most sokkal nagyobb erővel, mint máskor. Aztán utána egy régi lemez: a Plútó és az Uránusz van folyamatosan erősebb, tágabb, ilyen-olyan negatív kapcsolódásban. Ez arról szól hogy az életünkben a legmélyebb belső változásokat és a "legvagányabb" nyitásokat kell valahogy tető alé hozni, csak nem éppen kellemes események által.... Ez a folyamat már több mint egy éve itt van velünk és marad is még ebben az évebn, hogy erősebben hol gyengédebben. Most a napokban a Mars is bekapcsolódott és még kicsit marad is, aktiválja a folyamatokat, amiken esetleg csak filózgatnánk. Ezek (Uránusz és Plútó)ugye valahol vannak az égen és mélyebben érintettek azok az emberek, akiknek az égi csillagtérképén (a horoszkópján) azokon a pontokon található valami (bolygó, fontos pont stb). Az hogy ez aztán lejátszódik az ismerőseink körében is, meg azért van, mert azért a barátaink és ismerőseink, mert az születési bolygóink is kapcsolódnak, ezáltal ők is érntettek lesznek valamilyen módon. Bővebben, a novemberi általános bolygóállásokról: http://asztrodimenziok.weebly.com/blog.html ha valakit érdekel és szabad itt reklámozni ...
Még esetleg annyi, hogy az említett Uránusz és Plútó néha retrográd, néha előrehaladó mozgásban van, a retrográd mozgás mindig arról szól, hogy karmikus ügyeket kellene tisztáznunk.

A dimenzióurással kapcsolatban szerintem csak az ugrik, aki "akar"...., de ezek a bolygóállások tényleg nem mindennaposak, és fontosak és nem igazán voltak még jelen ilyen módon... Én lehetősélget látok bennük, csak amolyan szenvedős lehetőséget, ami aztán eredményre vezet..