Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Jóslat
2012. november 28. szerda, 8:43 | u.erika

Ugyanolyan nap lesz mint a többi.
Persze aki hisz benne hogy valaminek történnie kell ök jobban fognak magukra és a környezetükre figyelni arra várva hogy mikor történik már ,,az a valami" és így észrevesznek és a dimenzióváltásnak vagy ki miben hisz tudja majd be azokat a dolgokat amikben semmi extra nincs (pl.testérzetek,idöjárás,vagy esemény) amik voltak ezelött is,csak nem a ,,világvégén" ;)
Aztán másnap ki elégedetten,ki csalódottan fogja konstatálni hogy az élet megy tovább,és nem jöttek sem lények az ürböl sem a megvilágosodás,sem a világvége,és egyik ,,nagy változás"-t ígérö jóslat sem látszik beigazolódni.
Tehát kénytelenek leszünk karácsonykor szeretni egymást...már megint...! ;)
Aztán Szilveszterkor a remények újra életre kelnek...mert hátha...Most..De csak a tüzijátékok fénye fog max felgyulladni...aztán azok is el fognak ,,sötétülni" :) és aztán minden remény elvész...kénytelenek leszünk a munkahelyeinkre befáradni és újra beindul a mókuskerék.Már akinek van munkahelye ahová befáradhat...mások talán most éreznek motivációt hogy kezdjenek magukkal valamit ha már a 2012 dec 20-a vagy 21-e nem hozott semmit de valahogyan és valamiböl azért mégis meg kell élni,az életünket tovább kell csinálni.
Ez az én jóslatom...

Változások persze vannak ....Most is.Én kb 3éve vélem felfedezni saját magamon,és megállíthatatlan...és meggyözödésem hogy mindenkit érint csak sokakkal úgy történnek a dolgok hogy észre sem veszi,azaz a változásait mindenki megéli valahogy csak sokakban nem fogalmazódik meg az amit éreznek/átélnek/tapasztalnak.
Ha csak a saját változásaimra gondolok vissza meg kell állapítanom hogy így a legjobb hogy fokozatosan élem meg az ,,emelkedést" mert soha nem volt könnyü,a testileg és mentálisan is olyan ez mint egy edzés.
Ha ezt nem évek során hanem egy nap alatt kellene megélni akkor azt senki nem élné túl...épp ésszel és testel legalábbis biztosan nem.
...és ha a várva várt ,,nagy csoda" elmarad akkor be kell látnunk hogy csak magunkat húzhatjuk ki a pocsolyából amiben már nagyon nem érezzük jól magunkat de amíg még volt remény hogy valaki vagy valami kiránt bennünket innen addig minek is strapálnánk magunkat... ;)
Ezt a pontot érzem esélyesnek hogy ,,valami történni fog" amikor már minden remény elveszett és rá kell ébrednünk arra hogy ne kívülröl várjuk azt ami megment a saját tudatlanságunkból önmagára káros primitív embert.

Sok szeretettel!