Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Sem meghalni, sem örökké élni
2012. november 23. péntek, 10:41 | Domoszlai Katalin

nem szeretnék. Esetleg C terv? :-)

Viszont örülök, hogy a téma előjött. A családunkban a 70 és 80 év közötti elhalálozáshoz kötődik a genetikai állomány és a hiedelem rendszer. Anno egy jósnő ebben megerősített, hozzátette, ha vigyázok magamra. Látva a láncdohányzást és az extrém stresszt, a disznóhús imádatát stb stb, egyéb önpusztító és vezeklésre hajlamosító programjaimat. Elfogadtam ennek a fontosságát és egyre egészségesebben élek.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a magas kort milyen fizikai, lelki és szellemi állapotban éljük meg. A lelki megtisztulás visszahat a testre, egyre igényesebbek leszünk a környezetünk tisztaságára, az ételeink, italaink minőségére.

Ahogy a testünkkel bánunk az pedig visszahat a lelkünkre. Az energetikai testünk kibillenését, energiátlan és túlpörgő állapotok harmonizálását pont a napokban végeztem el, a Sirály 3-as csomag belső harmónia megtalálása gyakorlattal.

http://onmegvalositas.hu/siraly/3

Ma elővettem az őselemekkel tisztítás gyakorlatot a Belső Látás 1-en van rajta, kiterjesztve a kettes csakrára, mert a vesém jelezte, lenne mitől megszabadulnia. A kettes csakra a megújulás és az életerő központja. Érdemes odafigyelni a jelzéseire.

A tisztító gyakorlatot elég régen végeztem, teljesen kezdő koromban. Meglepően intenzív és tiszta gyakorlatot sikerült megcsinálnom a mostani gyakorlottságommal.

Visszatérve élet és halál kérdésére, szerintem bízzuk a döntést a lelkünkre. Ha van még tanulni valónk más testben, máshová születve, pláne más neműként, akkor legyen az. Addig is, amíg itt van dolgunk bánjunk felelősen és szeretettel a testünkkel a lelkünkkel és a szellemünkkel.