Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Friday Nana képe
Életben maradtak
2012. november 23. péntek, 9:25 | Friday Nana

Számomra azért értékes/döbbenetes az írásod, mert sok, más szempontokból is fontos vetülete van. Először is, ha megpróbálod ( és remélem megteszed) akkor kérlek értesíts bennünket. Permanensen. És nagyon sok sikert hozzá. Igenis éljt túl mindent - miért is ne. Ha lehetséges.
Susi véleményére: miért is NE lehetne megtenni ezt? Hogy egy hosszú életen át éli meg az ember a tapasztalásait, előre-jól-megfontoltan teremtve. A biológia igazolja: a sejtek képesek rá. Újjászületnek. Még az idegsejtek is regenerálódnak.
Minden ilyen felfedezés (age 300 years) csak közelebb vihet Istenhez. ( a teremtéshez)
Minden kezdet ilyen lehetett, volt. Giordano Brúnóról olvastam a napokban - máglyán égették meg, mert bizonyos volt abban, hogy NEM a Föld a világegyetem középpontja. De mondhatunk mást is: lapos, vagy gömbölyű-e a Föld. Meddig tartották laposnak. És logikusnak: hiszen fejjel lefelé nem lóghatnak dolgok a viláegyetemben. Hogy mégis gömbölyű és mégsem pottyanank le róla dolgok, az a későbbi tudások és tudományok eredménye. Mindezen közben a Föld SOHA nem volt lapos - végig gömbölyű.
Hitek, hitrendszerek, amelyek átitatták az emberi életeket. Az emberek a "saját" ismereteik alapján élnek. Én abban hiszek: az ilyen váltások ( az életről alkotott felfogásainkról) szükségesek. Én ezért szurkolok "huszisanyinak" ha megpróbálja. ( remélem megteszed !:)
Nagyon is elképzelhető, hogy ez bizony igaz. Az emberi élet meghosszabbítható.

A másik vetülete ennek az írásnak, ép a The secret témnakörébe vezet. És azt igazolja ( már amennyiben a 300 éves emberek valóban léteznek) a teremtsd meg a valóságodat, hiszen azért vagy ép itt. Teremtsd önmagadon át.
Ilyen aspektusából tökéletesen illeszkedik Leonard Orr írása, gyűjtése a A Titok témaköréhez. A gondoltaiság, a bizonyos gondolatok kizárása, figyelmen kívűl hagyása, más gondolatok-szellemiség előtérbe helyezése, és a teremtő-közeg. Ennyi a "szükséges" feltétele a vágyaink teljesülésének.
Így én nagyon örülök annak, ha ez igaz. ( hosszú életek, tudatosan teremtve)
Számomra egyenértékű avval: NEM lapos a FÖld ! És ez egy ÚJ hír volt az emberiség számára. De nem volt hír a Föld-nek.
Ha az ember képes hosszú életet teremteni, képes bármit.
Legyen így.
" amikor Isten kimondja, hogy ő Emberből van "

köszönöm
H-