Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Világvége VS. kozmikus beavatás VS. semmi extra
2012. november 22. csütörtök, 10:20 | Cang (útkereső)

Ha az ember csak ül ölbe tett kézzel, és a Kozmosz meg magától elvégzi a nagy 2012-es beavatást, na arra befizetek. Sor régi iratot meg tanítást össze olvastam már, meg vetettem össze a saját tapasztalatokkal, és erősen úgy tűnik, hogy a szellemi fejlődés menete ezer évekkel ezelőtt is pontosan ugyanaz volt mint manapság, a tanítványnak ugyanazt az utat kell bejárnia. Mindenki a maga tempójában, de azért haladnak a lények. Ma, az internet világában könnyebb hozzájutni bizonyos információkhoz, ennyi előnyünk biztosan van, de a lényeg változatlan szerintem.

Persze, 2012 alkalmával a Kozmosz, vagy Isten, vagy a Teremtő vagy nevezzük bárhogy feladja ez eddigi működését, és egy nagy ugrással valahova máshova emelkedik? Mégis HOVA? A közbenső élmények meg kimaradnak?

A "Sötétség a fejekben" :-))) igen tetszett, jó duma, majd 2012. dec. 12. után ez egyeseknél alighanem ugyancsak jellemző lesz, amikor az emberek pontosan ugyanúgy élnek tovább mint korábban. A fejlődést valóban ajándékba kapjuk (kaptuk), sőt a magasabb szellemi kvalitások mindig is a miénk voltak, 2012 előtt is meg után is, de tenni kell azért hogy előbbre jussunk, sőt nagyon is sokat és kitartóan.

Úgy érzem, hogy idén valóban igen nagyot lehetett haladni, de az ilyen tudat "minőség ugrásokkal" úgy vagyok hogy a kisebbek is össze tudják zavarni a tudatot, ha pedig nagy "ugrás" történik, abba vagy beleőrül az ember, mert még készületlenül éri, vagy pedig el sem jut a tudatáig, mert nincsenek meg az oda vezető tapasztalatai.

A Világvége meg... tufa (scifi) álmodozás :-)