Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Belöktek....
2012. október 16. kedd, 13:43 | GulyásÁgi

Én úgy tanultam ezt, hogy van olyan, hogy valakit odafönt belöknek a földi inkarnációba, mert a lélek maga már elkényelmesedett, Lenne még tanulnivalója, vagy esetleg nem tudja egyedül már régesrég meghozni a döntést, hogy jönni kellene, de még nincs a teljes földi tudás birtokában.
A "bekényszerítés" vagy szerintem inkább "lökés" akkor is megtörténhet, ha valaki valamilyen módon balesetet szenved, vagy halálközelbe kerül, kvázi meghal, és a "régi" lelke úgy dönt egy adott pillanatban, hogy kiszáll, "lélekcsere" történik és azt a bizonyos "habozó" lelket gyorsan belökik a testbe. Kicsit ez magyarázza a nagy változásokat a hasonló eseményeknél.

Asztrológiailag az ilyen belökött lelket jelölhet az is (ez más, mint a lélekcserés verzió), ha valakinek a Napja, vagy valamelyik személyes bolygója az adott jegy 29. fokán áll, közel a következő jegy 0. fokához. EZ gyakorlatilag azt jelenti hogy az adott hónap 19/20-án születik (ha a Napról beszélünk). EZ fordítva azért nem igaz, nem feltétlenül "belökött" lelkek azok akik 20 körül születtek...., és nem büntetésből történik, inkább afféle segítség, hogy az adott inkarnációval közelebb kerülhessen a végleges visszatéréshez.

Én így tudom/gondolom és egyetértek Katival, hogy utazással meg lehet nézni, ha valamiért fontossá válik.