Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
A szeretet tanulása univerzális törvény
2012. október 14. vasárnap, 14:54 | Aditi

Csak azt lehet használni, aki még arra termett, vagyis nem tudatos. ha ez az információ fontos, és találkozni akarsz vele, tudatosodni rá, akkor fogsz. Lehet, hogy így van, én még nem foglalkozom vele. Azt vallom, azzal foglalkozom, ami előttem van, ami érint. Mást, hatékonyan úgysem tehetek.

Szerintem is a rossz is értünk van, és ha annyira tudatlanok vagyunk, hogy más negatív élők használnak, akkor majd egyszer eljutunk a határainkig és megelégeljük, vagy közben folyamatosan jóra (tanulásra) fordítjuk, küzdünk vele, még ha nem is tudatosan. A szív megnyitása biztos segít, abban ugyanis egyesül a jó és a rossz.

Nem félek a rossztól, a negatív szellemtől, mert úgyis tudom, hogy nem azt akarom. Minden eszközömmel úgyis azon vagyok, hogy semlegesítsem, vagyis a harmónia felé toljam önmagam. nem is feltétlenül a pozitívba, mert az is csak egy illúzió. Az elfogadásba inkább.

Az elfogadás kihúzza a rossz méregfogát. Már nem tud tovább hatni, működni, elakad, mert a szeretetben feloldódik mindkét pólus.

Szerintem a dolgok alapvetően egyszerűek csak kíváncsiak vagyunk és szeretjük megmitologizálni.

Szerintem bármilyen hatalmas lény ereje semmivé lesz a szeretetben, az elfogadásban, a türelemben, az alázatban.

és ha nem sikerül, és elpusztít, mert még nem tudom annyira kezelni a testem és szétrobbant az ereje: úgy kell neki.

Én megtettem, amit tudtam.

Egyébként szerintem is valószínű amit mondasz. Valószínűleg sokan használják az emberiséget. De nekik is csak egy dolgot kell megtanulniuk, bármilyen hatalmas lények: a szeretetet mindenható hatalmát. Ők is visszakapják, amit adnak, az ellen meg ami ellen nem tehetünk, úgysem tehetünk.

tehát: tanítsuk őket azzal, hogy mi, alantas kis sárból gyúrt lények pedig hajlandóak vagyunk tanulni a szeretetet. Mindenáron. talán segít észhez térniük (már ha van ilyen nekik), ha meg nem, akkor sem tehetünk úgysem többet. A hatalom nem megoldás. Ezt legalább megmutathatjuk nekik. :)

Namaszte