Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A világból kaphatunk tudást és információt
2012. október 14. vasárnap, 10:41 | Domoszlai Katalin

érzékszerveket meghaladó módon, az Akasha könyvtárából.

Ahhoz hogy elhidd, ez működik, létezik az Isteni Mindentudás Tárháza, az abszolút igazság, ehhez ki kell próbálni, meg kell tapasztalni. Érdemes :-)

A legtöbb ember visszautasítja az Akasha technika használatát, pedig ösztönösen használja az emberiség, mióta világ a világ. Minden új ötlet, találmány, kis megvilágosodások, onnan jönnek le, a korona csakrát, a bindut és a harmadik szemet használva csatornaként.

A keresztény vallás sajnos zsigeri szinten beültette az emberek tudatalattijába, a tudás fájáról enni bűn, átkozott leszel ha megteszed. Félelmet generálva tudta tudatlanságban tartani az embereket - egy ideig.

A másik nagyon komoly probléma, hogy az egó félve menekül a lehetőségétől, hogy a saját tévedéseit, önbecsapásait elfogadja, megismerje, feldolgozza. Kézenfekvő inkább azt mondani, ezek is csak hazudják, hogy többet tudnak. Az egó képes a nyilvánvaló tényeket kidobálni, saját magát folyamatosan tévedésben tartani, hiszen ettől tud egyáltalán létezni. Egészen addig, amíg szembe nem találkozik olyan tapasztalatokkal, amik szétfeszítik a határait.

Az embert nem tudják a démonok és egyéb asztrál lények elpusztítani, mert a náluk nagyobb erő, vagyis Isten célja az, hogy minden lélek visszataláljon hozzá. A negatív erők ugyanezt a folyamatot segítik elő, hiszen megmutatják, ne erre, hanem arra.

Minden negatívban ott a pozitív és viszont. Az emberiség addig fog mint faj fennmaradni, amíg életképes, amíg az itt megszerzett tapasztalatok az egyéni lélek fejlődését szolgálják.

" Egyetlen faj sem marad fent örökké, miért pont az ember lenne az? " Adyashanti