Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hol akadtam el a párkapcsolatban?
2012. szeptember 27. csütörtök, 20:20 | Látogató Klári (útkereső)

Mindig elakadok, és mindig ugyanúgy, ugyanott. Az elején minden szépen indul, ahogy az lenni szokás, és amint telik az idő, valahogy elmarad a férfi érdeklődése irántam. Hiába mindig "kedvére teszek", szeretem, ahogy csak bírom. Aztán persze sohasem jön össze, mert kivétel nélkül elhagynak, egy Másik Nőért, aki izgalmasabb, szexibb, kisugárzóbb. És ez újabb frusztrált sebet hagy bennem, ami méginkább nehezíti az újrakezdést. És mindig ugyanazokat a hibákat követem el. Legbelül talán már el sem hiszem, hogy valaki mellettem is fog maradni.
Másik problémám, hogy mindig olyanokat vadászok ki, akiknek eleve nem tetszem IGAZÁN, és nem vagyok számukra elég fontos. Vagy olyanokba, akik nekem nem jönnek be!! Arról már nem is szólva, hogy nős emberek, vagy, akiknek van barátnőjük, tehát én nem vagyok egyes számú. Tehát olyan, ami nem MÉLTÓ!Jelenleg is egy olyan férfivel tartom a kapcsolatot, aki nős, és emellett még van 4-5 szerető párhuzamosan, és néha én is divatban vagyok nála 1-2 órára. Csak hát ez így nem jó. A sebek mélyek, és fájnak, az idő telik, és nem tudom hogyan lehet ebből
kimászni, hogy egyszer viszonzott, boldog párkapcsolatban találjam magamat. Azt gondolom, hogy "nem vagyok elég jó" a számukra, hogy úgysem tetszem nekik, a Másik Nőt biztosan jobban kedveli nálam.