Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A 8-as születési szám
2012. szeptember 27. csütörtök, 7:02 | Domoszlai Katalin   Előzmény

nem azt jelenti, hogy nagyot fogsz alkotni, hanem azt, hogy vezetői képességeid vannak, amit ha jól használsz, sikeres leszel, mint vezető, ha nem, akkor szimplán karrierista. A karrieristák ha megérnek arra, hogy lelkileg fejlődjenek, bevonzhatnak egy olyan életeseményt, mint egy kormánydöntés.

Hogy elkerüljük a félreértéseket, a karrierista ember alatt azt értem, aki a szakmai előmenetelének lelki és emberi értékeket alárendel.

A nagyot alkotáshoz belső nagyság kell és rengeteg tűz. Ezen felül nyitottság, ugyanis a nagyság az Isteniből, az egón túlról származik. Aki nagyot képes alkotni az bizalommal tud fordulni az ismeretlen felé, kihívásokat lát minden problémában. Nyitottság, bizalom, lelkesedés, kitartás és tehetség - ez kell véleményem szerint hozzá.

Ha valamelyik tulajdonság hiányzik már a gyerekkorban a személyiségedből, akkor karaktered szerint nem leszel nagyot alkotó ember. Boldog és kiegyensúlyozott, önmegvalósított lehetsz ettől függetlenül.

Más kérdés viszont az, ha megvoltak ezek a tulajdonságaid, de történtek traumatikus események, amik megváltoztatták a személyiségedet. A kreativitás kiölhető a gyerekekből a folyamatos kritizálással, a beszűkített mozgástérrel, a lélekölő feladatok elvégzésének a kényszerítésével.

Visszatérve a számmisztikára. Ha egyetlen csalhatatlan módszer lenne az emberiség kezében, ami igaz választ ad, akkor nem alakult volna ki ennyiféle elemzési módszer. Tehát mindegyik rámutat valami igazra, de általánosít, az emberi lélek és a fejlettségi szintek szerint nem tud eléggé árnyalt lenni. Pontosabb képet adhat az enneagram, vagy a Jung teszt, hasznos infókat kaphatunk a karma asztrológiából is.

Az elemzések helyett viszont létezik egy módszer, amivel megkaphatjuk a kért válaszokat. Azzal kell tisztában lenni, hogy Isten mit akar tőlem és a lelkem mit szeretne.

Párkapcsolati elakadásaim miatt én is körbejártam az elemzések által adott szempontokat, a Tarot, a karma asztológia, Hellinger, előző élet látó stb.

Hasznos volt rálátni több nézőpontból a problémákra, a legtisztább választ azonban a meditáció adta. Erre a kérdésre, hogy Isten mit szeretne tőlem, gyorsan jött a válasz:

" Azt, hogy egészséges és boldog légy! "

A lelkem pedig ezt a választ adta:

" Azt szeretném, hogy szabadulj meg attól, ami szomorúvá tett! "

Nálam ezek a dolgok mély érzelmi sérülések, a gyerekkorból fakadóak. Ezeket gyógyítom, ahogy zajlik a folyamat, úgy leszek újra egyre nyitottabb, derűsebb, bevállalósabb, bizalommal teli.

Tehát azt javaslom neked, áss a mélyére, mikor és hol veszítetted el a bizalmadat, dolgozd fel és élj sokkal nyitottabban!

A csalódásoktól való félelem meditációban tökéletesen feldolgozható, persze időigényes a személyiség nagymértékű átalakítása. De megéri!