Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
Fentről
2012. szeptember 20. csütörtök, 5:44 | jaguar   Előzmény

Az első felére válaszolnék.
Igen, igen, de...
Kell legyen más út is. Tapasztalataim szerint fentről nézve leegyszerűsödik minden. Ezért ha toppon vagyok, átlátható, kibogozható, visszafejthető, feloldható minden sokkal könnyebben. Szerintem. Én most vissza akarok mászni és onnan megpróbálni megoldani. Jelen lenni a hiúságban!

Merthogy, most azt gondolom a hiúság-felvetésed telitalálat. Tényleg erre kéne most koncentrálnom, lehet hogy az ránt vissza legjobban és csak azért nehezen, vagy ritka az erre alkalmas szituáció, mert a fenti állapotban ugye, ahogy beszéltük is, vonzza az ember a tekinteteket, figyelmet. Mindenki megérzi az Erőt. Vagyis a hiúság is simogatva van folyamatosan közben. Vissza kell hogy essen valamennyire az energiaszint ahhoz, hogy a hiúság támadva lehessen: figyelemhiány, mellőzés, visszautasítás, észre-nem-vételek. Mindezeknek kiváló táptalajt nyújt közben a ragaszkodásra arányosan növekvő hajlam.

Fentről akarok elindulni visszafelé most a bányászat helyett, onnan mindig minden tisztább és egyszerűbb, nem lehet másképp ez a megoldásokkal sem. Úgyhogy most nyomatom a Deva Premal-t meg a szitárzenéket végtelenítve.:) Próbálok visszatalálni a kályhához, a lelki békéhez és majd úgy ránézek a hiúságra. (A szitár hangja amúgy kiváló szívcsakra nyitó!)