Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Megváltoztam
2012. szeptember 04. kedd, 13:46 | Vilmos (útkereső)

Kedves Sanyi !

Én 10éve vagyok pánikbeteg. Voltak gyengébb és erősebb évek köztük. Nem bírom a tömeget, nem viselem jól a sorban állást, és vannak olyan napok is amikor egy ismerőssel is nehezemre esik a kommunikálás. Valamilyen szinten megtanultam vele élni. Nem egyszer előfordult az elmúlt 10év alatt hogy már temettem magam. Rettentő halálfélelmek.
Aki ezt nem élte át az adjon hálát az égnek.

Néhány hónapja új tünetek jelentkeztek. Kicsit megint meg vagyok ijedve (mint mindig ha valamit érzékelek), mert ezek a tünetek hasonlítanak az agydaganat tüneteire is.

1-2 hónapja kezdődött hogy furcsán kezdtem látni, enyhe émelygéssel párosulva. Nem sokkal utánna, jött a fülzúgás és nyomás a fülben, amit inkább csak nagy csendben hallok. Enyhe bizsergés, bal kéz és bal lábban, valamint a bal vállam fáj kissé. A bal kéz álmomban elég sűrűn erősen elzsibbad.
Rettentő feszült lettem, robbanékony idegállapot és már hetek óta bizonytalannak érzem a járást is. Nem úgy szédülök mint akinek utána hányingere van, hanem ez afféle bizonytalanságot vált ki. A nyakam ropog, de a fejem nem fáj. Van egy gyönyörű párom egy 3éves fiam, ők a mindenem, de valahogy érzéketlennek érzem magam olykor. Boldogtalan érzések gyötörnek. Túlságosan is koncentrálok a felsorolt tüneteimre.
A fül nyomás a legrosszabb, olykor már mintha kezdenék bele őrülni. Az ember mindig a legrosszabbra gondol.
Voltam masszázson a napokban, fájt is rendesen a nyakam miközben nyomkodták.

A doki fájdalomcsillapítót írt ki hogy a nyaktól lehet, klíma, huzat, de szerintem köze sincs hozzá. Remélem nem komoly, és csak idegi alapú. A pánik betegségemmel együtt tudok élni, de a tüneteim is kihozzák belőlem a pánikbetegségemet.

Mi tévő legyek ?