Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Szia Erika! Igen, folyamatosan javulnak. :) A Balatonnál mit
2012. szeptember 02. vasárnap, 2:57 | Aditi   Előzmény

Szia Erika! Igen, folyamatosan javulnak. :) A Balatonnál mit tesz isten összefutottam egy tenyérjóslásban is tehetséges ezo-nénivel ( a kórházban, mert akinek találkozni kell, az találkozik... :) ), szóval én már nem adok sokat a hókuszpókuszra, de nem volt nehéz kitalálni, vagy ráérezni az igazságtartalmára a jóslatának, amelynek a fő vonulata az volt, hogy az életem második fele sokkal könnyebb és szebb lesz, mint az eddigiek voltak. Ez már most igaz. Attól a pillanattól kezdve igaz, hogy beültem a mentőbe. :)

A tendenciák egyrészt lassan javulnak (más ezt nem biztos, h lassúnak nevezi, de én türelmetlen vagyok :) ), másrészt olyan dolgokat pótolhatok be most mind események mind tanulás képében, amiket évtizedekig nem tudtam megtenni/megélni/megtudni magamról. Úgyhogy nagyon sűrű az életem, de ennek örülök, a nehézségeivel együtt, mert érzem, hogy minden lépéssel újabbat fejlődők és épülök belülről, és ott, kétségtelenül rakéta tempóban.

És épp a napokban történt, hogy én, a "harcos" először értettem meg érzékletesen és átélve, mit jelent MÁR nem harcolni. Ezt most nem írom le, mert nem ez a téma, de úgy érzem ez egy következő szint tanulási útjelzője. nagyon fontos, és egy nagyon fontos dolgot sikerült lezárnom vele, ami még a múlthoz kötött. Ez van folyamatosan: lezárás, újraindítás, újraértékelés, építkezés. Minden életterületen. Elképesztő. Ha ezt is túlélem, akkor tényleg "csoda" vagyok. :) :)

A betűk jelentése engem is érdekelne. De tök jól meg lehet fejteni a nevet, ugye? Ez annyira megörvendeztet engem.... :) :) Azóta kétszer is meggondolom, h fel akarok e venni még egy nevet. Ugyanis, minek nekem még egy karma? ?? Bármilyen szép is a szép oldala....

Namaszte