Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Csak annyiról volt itt szó Kata, hogy a bevonzott tükröző
2012. július 29. vasárnap, 1:07 | Aditi   Előzmény

Csak annyiról volt itt szó Kata, hogy a bevonzott tükröző személyisége nem feltétlenül olyan módon tükröz, hogy azt a személyiséget tükrözi, amilyen én is vagyok. Ezt egyébként a Sanyi erősített meg, amikor megtárgyaltam vele a kérdésem. Tehát, lehet valaki a tükrünk, de nem feltétlenül olyan módon, hogy bánt, h tisztességtelen velem, mert én is az vagyok, csak nem látom be, hanem ahogy épp te írtad, az a dolgom, hogy kezdjek valamit azzal, hogy bánt, és jöjjek rá mi is a dolgom ezzel.

nekem nem az volt, hogy fedezzem fel, milyen tisztességtelen is vagyok, meg becstelen, meg másokat kihasználó élősködő, mint ő, hanem az, hogy ezt elítélem, és borzalmasan haragszom, és tehetetlen vagyok emiatt, hogy így viselkednek velem.

Az volt a dolgom, hogy rájöjjek, hogy eltérítettek, mert történetesen elhitették velem, hogy valami nincs rendben velem, én vagyok az, aki nem tud működni egy párkapcsolatban, én vagyok a gyenge, és egyáltalán mindennek én vagyok az oka. Megerősítsem magam, térjek vissza önmagamhoz ettől az eltérítésből, fedjem fel a becsapódást, leplezzem le a becsapást, aztán tanuljak meg végre nemet mondani, mert a tehetetlen dühömet és haragomat épp ez oldja fel. ez nekem fontos tanulás volt, mert nem tudtam nemet mondani azelőtt , és túlságosan megbíztam mindenkiben ismeret és óvatosság nélkül.

Végül, de nem utolsósorban meg kellett szereznem ez ismereteket, enmagam és mások megismerésének tudományát és elkezdeni gyakorolni, hogy az ítélkezésemet is feloldhassam, megértsem az okokat, hogy mindenkinek oka van arra, hogy olyan legyen amilyen és azt is, hogy nekem ettől még nem kell engednem hogy leszívjon és megöljön, és bíznom kell a saját tudásomban és képességeimben, tehetségemben és szeretni tudó képességemben, önmagamban. Mert mindezek vezetnek el a megbocsátásig, a harag teljes feloldásáig.

Nekem ezt tanította meg ez a gyenge, és önbecsapó, mások becsapásából élő, rendkívül intelligens ember, akinek a személyisége homlokegyenest az ellenkezője jórészt az enyémnek,de legalábbis az, ahogy viselkedett velem, s családommal, és mindenkivel KIVÉTEL NÉLKÜL akit ismerek és o is ismert. De ez nem azt jelenti, hogy az én személiségemet tükrözte.nem azokkal a személyiségjegyekkel volt dolgom, hanem a saját reakcióimmal ezekre a személyiségjegyekre.

Ezt írta az illető, akinek válaszoltál, és ezt mondta Sanyi is, nemcsak a sirály csomagban, hanem személyesen is. És ezt mondom én is, hogy erre jöttem r, láttam és tapasztaltam, meg.

Namaszte

U.I: A tükrözés mibenlétét tehát úgy tűnik, elég jól megértettük. A megerősítésre pedig olykor még szükségem van, ez igaz. A kétségek pedig úgy tűnnek el, hogy végig járjuk az általunk választott utat. Valami miatt azonban megorroltál rám, az a gyanúm, hogy a terápiák pénzzel való kifizetésével és szükségességével kapcsolatos nézeteltérésünk miatt, Ha már tanácsokat osztogatunk (bár én eddig nem fogalmaztam meg rólad, hogy mit látok azzal kapcsolatban, hogy kellene csinálnod, csak a saját álláspontom fejtettem ki), akkor én azt tanácsolom, vizsgáld meg ezt a területet magadban, valamint azt, hogy miért gondolod, hogy jó, ha valakinek nekiesel kéretlenül, vesézgeted, és másnak válaszolva példának használod, mint valami pszichológiai tanulmányt, miközben teljesen meg vagy győződve arról, hogy jól látod ezt a pszichológiai tanulmányt, pedig még tévedsz is ebben jó pár dologban. Legalább kérj meg legközelebb, ha úgy látod, szólnod kell nekem, vagy az érdekemen, vagy más érdekében rólam. nem biztos, hogy nemet mondok. :)

Rövidíteni sem tanultam még meg, ez is igaz. Ez van. :)

Namaszte