Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Téves a tükrözést így értelmezni
2012. július 28. szombat, 16:51 | Domoszlai Katalin   Előzmény

A tükröző ember rámutat arra a területre, ahol bennünk belül zavar van.

Hazudik.

Ha ez zavar, akkor ez azért van mert a hazugság bennünk nincs a helyén. Ha a tükrözést visszautasítjuk, azzal, hogy ez a másik ember problémája csupán, az is vezethet a személyiség torzulásához.

A hazugság azért jelenik meg, mert dolgunk van vele!

Az emberiség legnagyobb hazugsága ma az, hogy a szeretetért és a figyelemért produkálni kell kifelé valamit. Ahelyett hogy belül elvégezné az illető a tudatosítás folyamatát. A másik fő hazugság a jó és a rossz fogalma. Amikor az egó szintjén értelmezzük a jót és rosszat az a személyiséget tovább torzítja. A kategorizálást érdemes felcserélni a fejlődést elősegítő, a személyiséget kiteljesítő és ezzel ellentétes minőségekre.

Miket produkálunk azért hogy figyelmet és szeretet kapjunk?

Legtöbbször azt, hogy jobbak vagyunk, mint ami a valóság. Mert a bennünk élő hibákat, hiányosságokat nem vagyunk képesek elfogadni.

A tolerancia is hazugság.

A tolerancia azt jelenti, alkut kötök, hogy az egómnak jó legyen. A másik tettével okoz nekem kellemetlen érzéseket, viszont ezeket elfojtom, a jóság hamis szerepébe bújva, hiszen itt kőkeményen arról van szó, még nem vagyok képes nélküle élni! Azt hazudja, fontos vagyok és szeret. Először azt hazudom, elhiszem, utána meg azt, hogy tudom tolerálni :-)

Érdemes erre a mondatára Aditinek visszatérni

"ezek az okok, amiket felsoroltam, és azzal, hogy most már tudatosítottam, és ezentúl máshogy csinálom, akkor továbbléphettem, ugye? (Mondd, hogy igen!!!!! ) :)"

A helyzet az, hogy amikor a tudatosítás megtörténik a kétség eltűnik. Tehát hamis az, hogy ez megtörtént. Amikor a helyére kerül, akkor kristálytiszta, kétség nélküli tudatosság van jelen.

A torokcsakrában van az elakadás. Ezért jelenik meg a torokcsakra túlpörgése, ami nagyon hosszú, bizonygató hozzászólásokat produkál. Érdemes lenne megtisztítani ezt a területet és az őszinteség növelő gyakorlatokat elővenni, amik ingyenesen elérhetőek ezen a weboldalon.

http://onmegvalositas.hu/siraly/5