Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Bennem sincs!
2009. június 30. kedd, 16:11 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ugyan már! Ez a szájt itt nem erről szól.
De megbocsáss! Én nem irtam hogy pedofil, nem is hiszem hogy az volt. De mégis "elintézte" hogy ebben a témakörben zavaros legyen róla a kép. Lehet, hogy egy segélykiáltás volt a részéről? Szoktunk ilyeneket csinálni. Ehhez azonban tán durva dolog bevonzani egy ilyen szavaiddal élve pedofil hadjáratot amit ellene folytattak.
Igen, nagyon jó adakozni. De vajon csak azért tette, mert tisztán segiteni akart, vagy esetleg fel is akarta magára hivni a figyelmet, mert, hogy ebben korábban nem volt része. Szerintem mindkettő.....

A gyerekeire én is kiváncsi lennék, ha nem kellene a nyilvánosság előtt állandóan maszkot viselniük. Azért valld be ez is egy gyerekkor. Ha a példámnál maradok a hires teniszházaspár gyerekei teljesen "magánemberként" nőnek fel, mégsem hordanak maszkot...... Ők tudják hog kell.

Félre ne érts én tisztelem őt, szeretem a zenéjét, mint táncőrült imádom a lépéseit. Ettől függetelenül az életének vannak tanitásai. Ha mást nem az, vagy hasonló mint amit irtam. És már ezzel is tanit! És ez is hozzátartozik.

Üdv!
Hédi