Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tanítás
2009. június 30. kedd, 14:48 | Névtelen (útkereső)

Számomra volt benne tanítás. Ha letérsz az útról itt végzed. Persze lehet, hogy neki ez volt az útja. Bár én nem hiszem, ilyen isten adta tehetség csomaggal a hóna alatt.
Szerintem ő néger évekesnek is ugyan olyan jó lett volna, kár volt magát fehérítenie. Egyébként sem véletlenül született sötét bőrűnek.
Szerintem ha valaki - főleg már fiatalon - teljesen felismerhetetlenné operáltatja az arcát az menekül, mint ahogy el is árulta, az apjától. Lehet másként jobb lett volna.
Nem volt gyerek, igy hát ki tudja mit csinált a gyerekekkel, bár kétségtelen nagyon sokaknak önzetlenül segitett is. De ezt is lehetett volna tán kevésbé félreérthetően.
És azt sem hiszem, hogy sztárként feltétlenül fejre kell állni. Hogy csak egy példát emlitsek, itt van mondjuk az Agasi-Graf házaspár. Nekik megy....
Abban sem hiszek, hogy valakit csak úgy végeláthatatlanul ki lehet használni. Igen a hitelezői rávették arra, hogy ujra köncertezzen, holott se hangja már, kedve pedig végleg nem volt. Mond mit tudtak volna vele tenni a hitelezői, ha nem vállalja fel ezt a koncert sorozatot? Ennél rosszabbat biztos nem..........

Hali
Hédi