Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Ezek a nök..! ;)
2012. július 17. kedd, 20:57 | u.erika   Előzmény

Kedves Spiri barátom!
Nem kicsi indulatot vélek felfedezni az írásidban.
Nem csak én ihlettelek meg..Diamant is kihozott valamit Belöled,ezért meglátod még hálás leszel neki ha rájösz hogy mi az.

Mondjuk én nagyra értékelem Diamant öszinteségét,pedig már ,,fél írni" és mégsem tálalja számunkra tetszetösen a gondolatait.
Számomra az igazságnak van értéke igazán.

Meg aztán nem hiszem hogy Diamant nem lenne gondoskodó anya mert most saját magáról írt öszinte vallomást,inkább azt gondolom hogy ezen az általa elképzelt módon próbálja megteremteni a gyerekröl való gondoskodást.

De ez a terhességi csikok és a pártalálás....kicsit olyan mint egy másik nem is olyan régebbröl szólt beszélgetésünk egy másik gyerekét nevelö növel aki szintén azt hitte hogy a teste az akadály...Szóval nekem nincsenek gátlásaim a testemmel kapcsolatban,és nem is tervezek szépítészeti beavatkozást,de mégis egyedül élek már mióta...tehát még a jó test sem garancia hogy talál valaki párt...;)Mint ahogy az sem hogy nem éppen vonzó testel mégis vonzódnak hozzá.
Szerintem ez mind belülröl ered.Hogy akarom-e igazából,mert ha nem és fizikai akadályok sincsenek már,akkor ,,véletlenül" mindíg olyanokba botlunk bele akinek nem tudjuk vagy nem is akarjuk elképzelni magunkat az oldalán.

Üdv!Erika