Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A tükör nem is tükröz, hanem jelez!
2012. július 17. kedd, 1:45 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Sajnos a tükör elnevezés nem fedi az igazságot, de valamiért mégis ez terjedt el, ezért használtam én is ezt a kifejezést.
Szóval arról van szó, hogy a környezetünk jeleket mutat arra, hogy milyen témával, tartalommal kellene foglalkoznunk. Azt nem feltétlenül tudjuk kiolvasni a jelekből, hogy mi hogy vagyunk, hol tartunk abban, de azt igen, hogy azt a területet kell megvizsgálni magunkban!

Vagyis, ha a becstelenséget látod a másikban és ez téged zavar, feltűnik, akkor azt kell megvizsgálnod, hogy mi Neked a bajod a becstelenséggel, hol és miért vagy elakadva ezzel a minőséggel?
Ha megtaláltad a nem-értésed vagy el-nem-fogadásod okát, gyökerét, akkor azt helyre téve, a tévedésedet vagy ellenállásodat feloldva, megoldottad a problémádat. Innentől a külső tükröződés is módosulni fog, hiszen már nem kell azt jelezze Neked, hogy ezen a területen van rendezni valód!

Gondolom, azt nem kell elmagyarázzam Neked, hogy a becstelenség teljesen rendben van a világban, csak el kell fogadjad azokat a lényeket, akik még ezzel az eszközzel próbálnak átmeneti előnyökhöz jutni?!