Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
spiritosaurus képe
Először is: Egy megvilágosult ember nem ragad le ennél az
2012. július 14. szombat, 1:54 | spiritosaurus   Előzmény

Először is: Egy megvilágosult ember nem ragad le ennél az oldalnál :)

Ezzel nem az oldalt akartam kritizálni, és nem is a látogatókat, remélem ez egyértelmű, nem is ragoznám tovább :)

Másodszor: senki egy szóval nem mondta, hogy egy felületes, anyagias ember vagy. Ugyanúgy a boldogságot keresed, mint mindenki más, csak számodra másképp testesül meg. Mi csak szemléltettük más nézőpontból is az általad vázolt helyzetet, révén egy leheletnyit érintetté váltunk, amikor befordult, élettől elfordult jelzőkkel általánosítottál minket, és tényként közöltél dolgokat, amiknek van másik oldala is. Ez csak ok-okozat, hogy több aspektusból is legyen rálátásod a témára. Ha úgy érzed, nem szolgálja a fejlődésed, tudom ajánlani a jobb felső sarokban az "x"-et, véletlenül sem szeretném az idődet rabolni, aztán max majd legközelebb visszatérsz, amikor kevésbé leszel elfogult az előítéleteiddel kapcsolatban. Senki nem kényszerít, hogy úgy legyél gazdag, ahogy mi itt tanácsoljuk, mint ahogy jelen helyzetedbe se kényszerített bele senki...

Ha mégis tovább olvasnád, annyit tennék még hozzá, hogy ha gazdag akarsz lenni, az csak úgy megy, ha rájössz, miért voltál eddig szegény. Ez bizony egy kicsit töprengős feladat, meg még kicsit személyre szabott is ráadásul az sajna kevés, hogy mocskos pénz, te vagy az oka mindennek. Ezt csinálja mindenki évek óta, és ugyanott tart, neked nem gyanus? :D A lendület már jó lesz, azzal már kezdhetsz valamit, csak másba fektesd ugyanazt az energiát, amit most a pénz okolásába fektetsz.

Tudod, a pénz nem önszántából jött létre, pusztán egy olyan változás volt, ami majd újabb változásokat eredményez. Egy változó tényező a kozmikus egyenletben. Akárcsak te vagy én, vagy bármelyikőnk :)

Azt látom kicsit csalódott vagy, de fel a fejjel, és akkor meglátod, hogy van még előtted út. Ha tényleg megvilágosultál, akkor például igyekezz tovább adni a tudásodat a gyermekednek. Nem minden gyermeknek adatik meg a megvilágosult anya. Ha pedig neadjisten még is van még mit világosulni, arra is az egyik legjobb ember, aki rádöbbenthet, az a gyermeked.

A szeretetetkoldusság ellen pedig a szeretés a legjobb gyógyszer. Ha szeretetet adsz, akkor nem tudod egyszerre koldulni is. Logikai képtelenség. Találd meg azt akit/amit szeretsz (figyelj, mert sokszor közelebb van, mint gondolnád) és szeresd. :) Ennyi. :)